Problem z update

Witam wszystkich ;)

Mam problem z updatem Cabala. Mianowicie uniemożliwia mi to spatchowanie go i wejście do gry.

Po odpaleniu ikonki wyskakuje launcher i po 2 sekundach error "Invalid floating point operation"

Da radę coś z tym zrobić?

To ja się może "podepnę" u mnie w launcherze pojawia się że są do ściągnięcia 3 patche. Przy próbie siągania pojawia się - Downloading failed. try later. i tak w kolko

@Mapryl

u Ciebie śmiałbym zaproponować że jest to problem z Twoim łączem

próbowałbym dalej bawić się w to, za którymś razem POWINNO zaskoczyć

@UP miałem tak samo i ty nie masz racji !

@Topic pobierz Manual Patcha mi to pomogło

@UP miałem tak samo i ty nie masz racji !

zdziwiłbyś się jakbym zakomunikował że znam takie przypadki ? od razu lepiej napisać "nie masz racji"

możemy się przekonać kto ma rację a kto nie, jak kolega z patchuje grę możliwe że będzie miał częste DC w przypadku problemu z łączem

możliwe jest także że ma wolne łącze i także pliki nie chcą przejść przez launchera

jeszcze zapytanie do założyciela tematu, jaką wersje clienta masz ?

@Up

Jeśli mógłbyś sprecyzować o co chodzi to byłbym wdzięczny. ;)

Mogę tylko napisać, że client jest z ep IV.

Dodam też, że przy włączaniu L2 miałem taki sam problem z patchowaniem.

łącze mam 8Mb więc wątpię żeby to w tym leżał problem.

Spróbuję spatchować "ręcznie" dlatego prosiłbym o linka do patchy ;)

@SzanujZieleń może i się mylę lecz miałem taki sam błąd i Manual Patch mi pomógł i nie mam DC :)

@Topic chyba stąd można pobrać http://www.gamershell.com/download_64720.shtml

http://forum.cabalonline.com/showthread.php?188694-Manual-Patch-CABAL-Online-Legacy-of-Darkness

Wszyscy którzy nie mogą pobrać patcha przez launcher mają tutaj wszystko pięknie wyjaśnione przez GM.

Poczekam aż dadzą normalnego full client albo juz sam nie wiem. Sciagam ten plik do ręcznego patchowania i nortonantivirus wykrywa zagrożenie i go usuwa odrazu po ściągnięciu... to jest jakis żal. Chyba poczekam aż się nauczął patche porządne robić.

Witam wszystkich ;)

Mam problem z updatem Cabala. Mianowicie uniemożliwia mi to spatchowanie go i wejście do gry.

Po odpaleniu ikonki wyskakuje launcher i po 2 sekundach error "Invalid floating point operation"

Da radę coś z tym zrobić?