Problem z uruchomieniem gry

Hej,

Mam problem z uruchomieniem gry. Klikając Play wyświetla się okno "Uruchom jako" wybieram Administratora. Ale dalej nic się nie dzieje. Wypróbowałam chyba wszystkie pomysły znalezione w google. Od wyłączenia antywirusa do reinstalacji Glyph.

Początkowo jeszcze zwijało launcher do paska, teraz nie robi nawet tego. (w ustawieniach jest zaznaczone minimalizowanie)

Win XP

Czy komuś udało się rozwiązać ten problem? Z góry dzięki za pomoc.

Przeczuwam problem z HackShield. Ja za pierwszym razem musiałem czekać około 5 minut, aż się uruchomi HS i dopiero potem gra. Spróbuj tylko nie wyłączaj Glypha dopóki HS tam nie zrobi tego co ma zrobić. Jeśli chodzi o system nie mogę znaleźć wymagań go dotyczących

Wyprobowane, 15min i nic się nie ruszyło. Zminimalizowało tylko.

Nie mam pojęcia co jeszcze można zrobić.

u mnie wczoraj wszytko działało , dziś odpalam i albo gra w ogóle nie rusza albo rusza tylko po chwile się wyłącza.

może dlatego że ArchAge nie chodzi na xp ?

Hej,

Mam problem z uruchomieniem gry. Klikając Play wyświetla się okno "Uruchom jako" wybieram Administratora. Ale dalej nic się nie dzieje. Wypróbowałam chyba wszystkie pomysły znalezione w google. Od wyłączenia antywirusa do reinstalacji Glyph.

Początkowo jeszcze zwijało launcher do paska, teraz nie robi nawet tego. (w ustawieniach jest zaznaczone minimalizowanie)

Win XP

Czy komuś udało się rozwiązać ten problem? Z góry dzięki za pomoc.