Problem z uruchomieniem po patchu

Witam tak jak w temacie ... mam problem z odpaleniem gry ... chodzi o to ze odpalam lunchera pobiera mi patcha i po pobraniu nic sie nie dzieje przycisk " play" nie reaguje ... gdy postanawiam odpalic lunchera jeszcze raz to zaczyna znowu pobierac patcha i tak w kolko ;/ o co tu chodzi jest na to jakas rada ?? z gory dzieki

no przykro mi bardzo ale chyba nie bo patch sie aktualizuje do konca po czym jest cos takiego

26144746071771666549.jpg

no i dalej nic sie nie dzieje czekam juz 30 min i nic play jak nie dzialalo tak nie dziala

Witam miałem również problem z tym błędem instalując TERE oraz jeszcze z jednym a mianowicie z zacinaniem się patchowania chyba "retrieving manifest" mi pomogło zaznaczenia we właściwościach folderu w którym znajduje się TERA na TYLKO DO ODCZYTU spróbuj powinno to rozwiązać problem.

UP@ no niestety to nie pomaga wlasciwie mialem to juz tak ustawione ;/

Ja też miałam ten problem i po prostu włączałam i wyłączałam lunchera aż zaskoczył :x

U mnie podobnie jak wyżej. Włączałem i wyłączałem aż zaskoczyło :]

usuń plik gcversion czy jakoś tak i uruchom launchera raz jeszcze.

niestety ale nic nie pomaga... obawiam sie ze bedzie trzeba pobrac od nowa gre co mi sie w ogole nie widzi ^^

Podpinam się do tematu , mam ten sam problem .. probowałem wszystkie nawet z tym "tylko do odczytu" jesli tak zrobie to stoi z appying patch i się nie chce ruszyć nie mam pojęcia o co chodzi .

Witam tak jak w temacie ... mam problem z odpaleniem gry ... chodzi o to ze odpalam lunchera pobiera mi patcha i po pobraniu nic sie nie dzieje przycisk " play" nie reaguje ... gdy postanawiam odpalic lunchera jeszcze raz to zaczyna znowu pobierac patcha i tak w kolko ;/ o co tu chodzi jest na to jakas rada ?? z gory dzieki

no przykro mi bardzo ale chyba nie bo patch sie aktualizuje do konca po czym jest cos takiego

26144746071771666549.jpg

no i dalej nic sie nie dzieje czekam juz 30 min i nic play jak nie dzialalo tak nie dziala