Problem z uruchomieniem

Witam.
Właśnie zainstalowałam grę (wersja na win8, które dopiero po 3 razie uruchomiło się bez error), lecz kiedy wciskam PLAY pacher na chwilę znika i znowu się pojawia. Gra oczywiście się nie włącza. To samo było podczas instalacji, kiedy chciałam sprawdzić grę wcześniej. Proszę o jak najszybszą pomoc, bo chciałam zacząć już grać :c

Witam.Właśnie zainstalowałam grę (wersja na win8, które dopiero po 3 razie uruchomiło się bez error), lecz kiedy wciskam PLAY pacher na chwilę znika i znowu się pojawia. Gra oczywiście się nie włącza. To samo było podczas instalacji, kiedy chciałam sprawdzić grę wcześniej. Proszę o jak najszybszą pomoc, bo chciałam zacząć już grać :c

Dobra. Naprawiłam :D

Do zamknięcia

PS jak by ktoś szukał ludzi ;)

EEEEEEE to może podzielisz się tym, jak to naprawiłaś? Może być jeszcze kilka osób z tym problemem.

Witam.
Właśnie zainstalowałam grę (wersja na win8, które dopiero po 3 razie uruchomiło się bez error), lecz kiedy wciskam PLAY pacher na chwilę znika i znowu się pojawia. Gra oczywiście się nie włącza. To samo było podczas instalacji, kiedy chciałam sprawdzić grę wcześniej. Proszę o jak najszybszą pomoc, bo chciałam zacząć już grać :c