Problem z Uruchomieniem

Witam mam problem kiedy próbuje uruchomić DDO to wyskakuje błąd "Can't open the data files. Chceck that they exist and that you have permission to write to them. The program will now exit.[201]". Próbowałem uruchomic jako admin i nic z tego :/ Jakieś pomysły?

PS:Tak wiem że taki temat był ale wszystko tam ucichło :/

Spróbuje pomóc:

1. jak z steama to sprawdź pliki
  2. otwórz temat na ich oficjalnym forum
  3. reinstall

Otwierałem temat i albo odsyłali mnie do faq albo pisali żeby uruchomic jako administrator :/ Mam zwykła nie ze steama. Probówałem robić reinstall ale to nic nie daje.

Polecam pobrać z Steama, tam wszystko prawie zawsze działa i support nie olewa ludzi.

Nie grzebałeś nic w plikach, przypadkiem ?

sprawdz czy caly katalog + pliki nie maja przypadkiem "tylko do odczytu"

Błąd 201 jest spowodowany brakiem dostępu do plików.

Sprawdź czy posiadasz następujące pliki(z zakończeniem .dat):

client_anim

client_cell_1

client_gamelogic

client_general

client_highres

client_local_DE

client_local_English

client_local_FR

client_map_1

client_mesh

client_sound

client_surface

Przy kliknięciu "Ignore" w instalacji może to wyskoczyć

Nie mam client_highres client_local_DE client_local_FR o_o Więc może spróbować zainstalować ze steama skoro za 2 razem też nie mam tych plików?

@thid- Nie nic takiego nie mam.

Edit:/ @thid a jednak miałem cały katalog zaraz sprawdze czy chula.

Edit2:/ Niestety dalej :/

client_highres - textury w wysokiej rozdzielczosci - nie sa potrzebne

client_local_DE - jezyk niemiecki - nie jest potrzebny

client_local_FR - jezyk francuski - nie jest potrzebny

Kapec jak masz instalke to sprobuj zainstalowac ddo do jakiegos innego katalogu niz program files (np C:\Turbine\) albo na inny dysk. Mialem identyczny problem swego czasu zwiazany wlasnie z uprawnieniami

Ooooo zadziałało :D Wielkie dzięki thid!!! :)

Witam mam problem kiedy próbuje uruchomić DDO to wyskakuje błąd "Can't open the data files. Chceck that they exist and that you have permission to write to them. The program will now exit.[201]". Próbowałem uruchomic jako admin i nic z tego :/ Jakieś pomysły?

PS:Tak wiem że taki temat był ale wszystko tam ucichło :/