Problem z US

Witam, szukam jakiegoś poradnika jak połączyć się z wersją US z Polski, znalazłem kilka poradników ale z 2011r i nie działają ;/.

liczę na waszą pomoc, każdą odpowiedz laskuje ;)

Hotspot shield, VPN'y.

Może jakieś linki do aktualnych poradników albo opis jak to zrobić?... to co napisałeś mało mi mówi...

Poprostu bieresz program do proxy i wklepujesz tam proxy z usa ;).

I jak, zadziałało? Chyba przetestuję US, bo EU cały czas się pogrąża.

US jest w tyl za EU.

Ale też mają już arishe :P

Lepiej być w tyle niż grać na privie zarządzanym przez jakąś bandę nieudaczników hostujących tą grę na mikrofalówce. Mam już na prawdę tego dość. Tu nawet nie chodzi o Golden Time Event, bo EU jest już niegrywalne albo ledwo grywalne od dawna. Jak ktoś dorosły i odpowiedzialny się za to zabierze to wrócę, ale na razie nie ma do czego, bo EU przypomina OTS z Tibii hostowany na domowym łączu przez bandę idiotów nie mających pojęcia o tym co robią. Czemu wszystkie inne gry tego świata nie mają takich problemów jak Vindictus? Czy oni na prawdę nie mogą wydać choćby 1% swoich zarobków z tej gry żeby sprawić żeby jakoś funkcjonowała? Serwery na korbkę, team z łapanki... Pełna profeska, kur...

Nexik nie zdaje sobie poprostu sprawy, ze przy takim toku dzialan ludzie nie beda grac. 10 grudnia w nocy jeszcze w miare dalo sie grac a teraz wbijam o 3-4 rano i nadal lagi mimo, ze na serwie gra garsta osob.

Jakby było tak, że ludzie przestaną grać, to by się wzięli za tą grę. To jest właśnie w tym wszystkim najgorsze - ludzie nadal grają, nadal płacą, więc po co coś robić jak można nie robić? Nie rozumiem takiego zachowania graczy. Jak ktoś Cie uderzy albo opluje to mu oddajesz, a przynajmniej nie płacisz mu za to. A oni robią dokładnie to, płacą za to żeby ktoś sobie z nich kpił. Miesiącami, a za chwilę latami.

Dobra, bez problemu się tam zalogowałem. Zobaczymy jutro jak z lagami.

warn_ico.png
Dp ~ NS

Jutro o 5 rano ma byc konserwacja serwerow(znow...). Ciekawe czy to cos da.

Tylko że do USA ping wysoki a to też przeszkadza w komfortowej rozgrywce....

Chyba już lepszy wyższy ping niż totalnie niegrywalna wersja EU. Pogram trochę to się okaże.

Zawsze można sobie zrobić przerwę od grania...

No przerwę od Vindictusa to ja już mam od dawna. Może raz w tygodniu wejdę zobaczyć co się dzieje, zrobię kilka raidów żeby sprawdzić jak z lagami i z tygodnia na tydzień jest coraz gorzej. Wcześniej wchodziłem częściej a jeszcze z 2 miesiące temu grałem codziennie, ale że jest coraz gorzej z tą grą to wchodziłem coraz radziej i radziej, aż w końcu teraz straciłem cierpliwość i przestałem. Grając solo nie ma lagów, ale to jest gra wybitnie nastawiona na grę w grupie. Wszystko i tak się sprowadza do raidów albo trudnych instancji w grupie. Samemu też można, ale pytanie po co, skoro nie chodzi się na raidy i trudne instancje, które są wyzwaniem i trzeba robić w grupie. To jest mimo wszystko esencja tej gry.

Ps. Tak na marginesie to za programy do zmiany ip Nex$on daje bany. Sam kiedys dostalem bana za vpn.

Sami sobie powinni dać bana, albo najlepiej gracze im. Ja rozumiem, że nie wszystkie gry muszą być prowadzone profesjonalnie, że niektóre potrzebują więcej czasu niż inne zeby poradzić sobie z błędami, ale tutaj im dalej w las tym gorzej. Pogrążyli się oddając w ręce szarej masy decyzję o XE i Premiere, przez co teraz nie ma żadnego supprotu z KR i błędy się mnożą nie naprawiane. Takie rzeczy są najlepszym przykładem na nieudolność teamu EU. Jak można oddać los całego projektu i całej gry w ręce graczy. Są gry takie jak LOTRO czy EVE, gdzie community jest prawdopodobnie na tyle dojrzałe że potrafiłoby decydować o tak ważnych rzeczach, ale na pewno nie w Vindictusie. Wszystkie gry by dawno upadły gdyby coś takiego robiły. I to jeszcze za pomocą ankiety, w której może sobie zagłosować byle kto nawet nie wiedzący czym jest Vindictus. Geniusz...

Witam, szukam jakiegoś poradnika jak połączyć się z wersją US z Polski, znalazłem kilka poradników ale z 2011r i nie działają ;/.

liczę na waszą pomoc, każdą odpowiedz laskuje ;)