Hej,mam taki pewien problem z ustawieniem tła pulpitu na Windows 7.Z reguły wydaję się prosty ale tak nie jest.Problem polega na tym że gdy chce zrobić nową kompozycję to Windows i tak jej nie tworzy.Gdy chciałem przełączyć między istniejącymi,nic nie robił.A gdy chciałem normalnie zmienić klikając PPM na jakimś obrazku i "Ustaw jako tło pulpitu" to po prostu nie reagował i nic nie zmienił.Nawet usunięcie obrazka z którego korzystałem jako tło nie pomogło i dalej jest ten sam co wcześniej.Nie wiem już co robić,czy to jakiś błąd czy co.Proszę o pomoc.Wiem że jest to dosyć błahy powód ale chyba każdy z was nie potrafi wytrzymać z jedną tapetą więcej niż 3tyg ;P
Problem z ustawieniem tła pulpitu na Windows7
Oryginał czy magiczny pirat?
Powiem ci że ogólnie to windows był z płytki ale kod to jak wiadomo znany wszystkim magiczny pirat,chcę zauważyć że przedtem wszystko było spoko.
Zła witaminka, i tyle jak można piracić system .
Ukradnie i jeszcze ma pretensje, że nie działa. Takie rzeczy tylko w Polsce. Chwal się chwal, może ktoś bardziej ogarnięty poprosi o Twoje ip i zgłosi sprawę na policje. GL.

Jesli to co masz, to windows 7 starter, to nie zmienisz tla pulpitu, chyba ze sciagniesz aplikacje lub cos tam w rejestrze sie dopisze.
Ehh,może byście pomogli a nie hejtujecie.I źle zrozumieliście,Windows był instalowany normalnie z oryginalnej płytki bo mi kumpel pożyczył ale że już raz używałem jego oryginalego kodu a 2 tyg później zmieniałem płytę główną to nam się nie chciało do microsoftu pisać/dzwonić więc po prostu klucz jest piracki ale windows jak najbardziej oryginalny z płytki.I nie,nie mam startera tylko Home Premium.Wcześniej wszystko fajnie działało a teraz coś się zje***o.
EDIT:WŁAŚNIE SIĘ DOWIEDZIAŁEM OD KUMPLA ŻE JEDNAK WKLEPAŁ ORYGINALNY KLUCZ SRY,ZA BŁĄD ;P
Ehh,może byście pomogli a nie hejtujecie.I źle zrozumieliście,Windows był instalowany normalnie z oryginalnej płytki bo mi kumpel pożyczył ale że już raz używałem jego oryginalego kodu a 2 tyg później zmieniałem płytę główną to nam się nie chciało do microsoftu pisać/dzwonić więc po prostu klucz jest piracki ale windows jak najbardziej oryginalny z płytki.I nie,nie mam startera tylko Home Premium.Wcześniej wszystko fajnie działało a teraz coś się zje***o.
Po klucz oeam działa na jednej wersji, jedynie co wersja box pozwala na dozwoloną ilość instalację, co jeszcze mam ci linka podać do cracka ?. Pff zapomnij a czytałeś regulamin forum ?. Chyba nie .

Spoko dzięki,że chociaż 1 osoba jakaś kompetentna piszę.A więc tak mam Win 7 hp x64 tak jak ty,na początku miałem wszystko spoko a teraz po miesiącu coś się zepsuło i nie mogę wgrać nowego tła na pulpit.Mogę spróbować to tym programem do okrojonej wersji.Jak możesz to podaj nazwę(tyle mi wystarczy,programik znajdę ;P) ale wolałbym sobie to naprawić i normalnie wrzucać tapety.
Jacy normalnie policjanci. Wszyscy karcą za piractwo a gier ile pirackich na dysku?
Podwójna moralność.
A piratów domowych majacych nielegalnego windowsa to microsoft ma w d*pie. Uzależnią was od windowsa w domu nawet na piracie to potem wasz szef w pracy będzie musiał kupic windowsa, i zarobią więcej niż by zyskali na walce z piratami, której by nie wygrali itak.
No ale z was wiekszosc będzie przy łopacie pracowało więc raczej na was microsoft traci:D

peelen dobrze prawisz ^^.Ahh z tego co zauważyłem to nie tylko,nie mogę sobie zmienić tła pulpitu.Ale jak jest ikona Windowsa,i tam jest to pole do szukania,to nie mogę nic wyszukać,wpiszę coś co jest oczywiste a i tak nie wyszuka,po prostu pusta tabela.Nie wiem co się mogło stać ale coś mi się na pewno z windą stało.Jak ktoś wie o co chodzi to niech pomoże .
Przeinstaluj windowsa, a CD key kup w necie. Tak trudno? Ja już podawałem przykład więc nie spamujcie mi, że mało traci microsotft. Więcej wydajcie na fajki i alkohol. A potem się dziwić, że nawet nie ma na grę oryginalną, tylko trzeba piracić @_@...

Hah spoko,spoko zawsze od kumpla mogę oryginalnego w 100% windowsa załatwić.I tak btw to nie palę ani nie piję ^^ po prostu mam inne potrzeby .Ale możliwe że masz rację i będę musiał reinstalować windowsa bo zauważyłem że nawet opcja szukaj w starcie nie działa.
Skoncze z tym OT, jeszcze kilka takich postow, a bede banowal na 24 godziny.
Może zacznij banować piratów zamiast ludzi którzy próbują coś zrobić z piractwem? Aż tak prosicie się o raport w sprawie promowania piractwa?

Może zacznij banować piratów zamiast ludzi którzy próbują coś zrobić z piractwem? Aż tak prosicie się o raport w sprawie promowania piractwa?
QQi a tobie płacą za wchodzenie w czyjąś moralność?
Doucz się dziecko, że forum nie odpowiada za tresci wypisywane na jego łamach. Wiec możesz sobie zgłaszać.
Ps. Dobra strona. 10 minut w notatniku pisałeś? QQi Code każe mysleć, że umiesz kodować. Jak widać potrafisz tylko czepiać się innych.

Bo my jesteśmy winny że ktoś coś ukradł, najlepiej takie tematy zamykać albo do kosza, chociaż teraz zaprzeczenie regulaminu forum wiec jak jest te piractwo ?. Na stronie nie tolerujemy ale już od środka tak ?. Pewnie ten post wana dostanę ale piractwu mówię nie.

zła witaminka, w w7 nie wpisuje się znalezionych pirackich kodów z neta tylko instaluje się witaminki zgodne z aktualną wersją win7 (chodzi o aktualizacje) to po 1. po 2. wy macie ostro nawalone w tych łbach głupot, win nie jest na płytę główną tylko stanowisko więc to że zmieniałeś mobo g daje, po 3. jak to możliwe że ten sam serial był wykorzystywany na 2 innych kompach podłączonych do internetu ???? magia do diaska !! po 4 nie zmienisz tła pulpitu dopóki nie zakupisz oryginalnego win, nie zainstalujesz nowej witaminki bądź nie przeinstalujesz windowsa oczywiście z nową w, albo nowy oryginlany win, wyłączaj aktualizacje automatyczne na przyszłość i aż prowokujesz ludzi do kłutni na temat piractwa
tak jestem piratem i mam to gdzieś, wasze zdanie też, a ty QQi skończ ludzi umoralniać i nie strasz że kogoś podpier.. na komendę (bądź do innej instytucji) bo to jest żałosne
pozdrawiam serdecznie
Ehh,widzę że jeden temat prowadzi do wielu kłótni,moderatora proszę o zamknięcie bo jedyne co chyba będzie można zrobić to sformatować dysk i na nowo Windowsa zainstalować.
Hej,mam taki pewien problem z ustawieniem tła pulpitu na Windows 7.Z reguły wydaję się prosty ale tak nie jest.Problem polega na tym że gdy chce zrobić nową kompozycję to Windows i tak jej nie tworzy.Gdy chciałem przełączyć między istniejącymi,nic nie robił.A gdy chciałem normalnie zmienić klikając PPM na jakimś obrazku i "Ustaw jako tło pulpitu" to po prostu nie reagował i nic nie zmienił.Nawet usunięcie obrazka z którego korzystałem jako tło nie pomogło i dalej jest ten sam co wcześniej.Nie wiem już co robić,czy to jakiś błąd czy co.Proszę o pomoc.Wiem że jest to dosyć błahy powód ale chyba każdy z was nie potrafi wytrzymać z jedną tapetą więcej niż 3tyg ;P