Problem z uzyskaniem questu

Witam. Sprawa wygląda tak, że mam Marudera na 31lv i Gladiatora na lv 17. Zadanie Sylph Management ukończone, a mimo to nadal nie mogę wziąć questu Pride and duty dzięki któremu zdobędę Soul of warrior. Quest jest na czerwono i komunikat not yet available GLA 15lv. Oczywiście obie postacie są na tym samym serwerze.

Czy coś pominąłem?

Obie postacie? Mogę coś źle insynuować ale czy przypadkiem nie zrobiłeś dwóch oddzielnych postaci? Jeśli tak, to w ten sposób to nie działa. W tej grze na jednej postaci możesz mieć wszystkie klasy. Musisz iść marauderem do gildii gladiatorów która jest w Ul Dah i tam bierzesz glada i lvlujesz do 15 poziomu.

Tak jak ci Allaneth napisał dodatkowo dodam ci informacje żeby zmienić się na inna klasę wystarcz założyć jej bron po odblokowaniu jej questem.

Kurde :D Dzięki wielkie. Kierując się doświadczeniem z innych gier rpg byłem przekonany, że chodzi o stworzenie oddzielnej postaci.

Final Fantasy Xiv jest specyficzny najlepiej zawsze pytaj chętnie pomożemy

Witam. Sprawa wygląda tak, że mam Marudera na 31lv i Gladiatora na lv 17. Zadanie Sylph Management ukończone, a mimo to nadal nie mogę wziąć questu Pride and duty dzięki któremu zdobędę Soul of warrior. Quest jest na czerwono i komunikat not yet available GLA 15lv. Oczywiście obie postacie są na tym samym serwerze.

Czy coś pominąłem?