Problem z użytkownikiem xNieMaLipyxx

Witam. Jeżeli może ktoś pamięta, może nie, wygrałem konkurs użytkownika xNieMaLipyxx. Losowanie odbyło się 10.10.2012 r. ok. godziny 22. Wygrałem, super zadowolony piszę na PW w sprawie kontaktu. Kolega odpisał, że 11.10.2012 o godzinie 15:00 będzie czekał aby się dogadać. No i tutaj słuch po nim zaginął. Pisałem mu nie jedno PW, ale nie odczytuje ich. Patrzyłem, że może uciekł. Otóż nie. Dalej siedzi sobie na form nawet się udziela. Zależało mi bardzo na Docie bo mam dwóch najlepszych kumpli, którzy już grają, a ja chciałem pograć z nimi.

Pozdrawiam, mam nadzieję, że Pan xNieMaLipyxx po ujrzeniu tego tematu się odezwie.

A to złodziej! Ale nie ma lipy w tym wszystkim przynajmniej się trochę cieszyłeś.

Dlatego nigdy nie biorę udziału w konkursach jakichś randomowych gimbusów z gimnazjum :) To jest prawie oczywiste, że ktoś taki, nigdy nie da Ci nagrody, możesz go prześladować do usranej śmierci, on po prostu będzie Cię ignorował, dałeś się wrobić, do kogo masz teraz pretensje? I po co ten temat, co my - użytkownicy, albo administracja mamy niby z tym zrobić? Na co liczysz? Nie ogarniam tego tematu =D

@ishtar

Wiem, że niby dobrze napisał, inni ludzie już nie dadzą mu się wychooyać, ale on pisze tak, jakby od nas czegoś wymagał, skoro xNieMaLipy nie odpisuje mu na PW, to wątpie, że zareaguje w tym temacie, po prostu nie mieć nic wspólnego z tym gimbusem, olewać go i będzie git, pokazał, że jest niepoważnym dzieckiem nie wywiązującym się z własnych obietnic/umów i tyle w tym temacie :)

Dobrze że napisał. Warto wiedzieć że koleś jest gimbusem i nie warto z nim pertraktować. Ja propsuje

On nas po prostu przestrzega przed użytkownikiem xNieMaLipyxx , który go wrobił.

Nie dość, że chce was przestrzec to jeszcze miałem cichą nadzieję, że się on tutaj odezwie i może jednak da tą nagrodę :)

Szczerze to nie wiem czy to się podciąga pod jakiś paragraf al może ostrzeżenie mu, za robienie ludzi w chooya?

Chyba nic zrobić mu nie mogą, bo jego konkurs, jego sprawa jak to rozegra. No ale IMO robienie ludzi w bambus to debilizm.

@ProGmR jeżeli w konkursie było wszystko napisane o nagrodzie, a Samuraj13 wygrał to mogą mu dać warna/zbanować za oszustwo nie sądzisz ??

Sadze koles powinien dostac 72h bana jak nie da Ci potem nagrody to perm ip i wsio:) jednego oszusta mniej:)

Dobrze by było gdyby się tak stało Beny :)

Czekamy na odzew administracji.

#EDIT: Złapałem oszusta na lolu :) xNieMaLipyxx to jego nick na serwerze LoL EU NE

Zagadałem trochę i jak napisałem o co chodzi to koniec czatu nie odpisuje :(

Witam. Jeżeli może ktoś pamięta, może nie, wygrałem konkurs użytkownika xNieMaLipyxx. Losowanie odbyło się 10.10.2012 r. ok. godziny 22. Wygrałem, super zadowolony piszę na PW w sprawie kontaktu. Kolega odpisał, że 11.10.2012 o godzinie 15:00 będzie czekał aby się dogadać. No i tutaj słuch po nim zaginął. Pisałem mu nie jedno PW, ale nie odczytuje ich. Patrzyłem, że może uciekł. Otóż nie. Dalej siedzi sobie na form nawet się udziela. Zależało mi bardzo na Docie bo mam dwóch najlepszych kumpli, którzy już grają, a ja chciałem pograć z nimi.

Pozdrawiam, mam nadzieję, że Pan xNieMaLipyxx po ujrzeniu tego tematu się odezwie.