Problem z Vindictus

A więc tak gdy włączam grę i jest pokazany status gry czyli start game, options i quit włączam start game ładuje się ale po chwili pokazuje się taki komunikat You have been disconnected from the server :( . Wie może ktoś o co w tym chodzi i co mam zrobić by móc grać.Z góry dzięki.

Mam ten sam problem. Podobnie, jak kolega wyżej oczekuję pomocy.

ja tak samo mam ten problem ;/

Dlatego bo Europa ma blokade ip :(.

A na hide ip itd. są lagi więc zostaje nam czekać na Vindictus Europe :).

Ktos na forum pisal, że będzie w październiku nie wiem czy to prawda ale miejmy nadzieje że tak :).

W październiku to może być jakas CB najwyzej.

Radzę poczekać na wersje EU, żadnego bawienia się w IP, proxy itd, i przede wszystkim, komfort gry.

Dlatego bo Europa ma blokade ip .A na hide ip itd. są lagi więc zostaje nam czekać na Vindictus Europe .Ktos na forum pisal, że będzie w październiku nie wiem czy to prawda ale miejmy nadzieje że tak .

Słyszałem, że na początku grudnia mają się zacząć CBT na europejskim serwerze oczywiście z nieoficjalnych zródeł.

Blokadę ip można obejść poprzez AOL 9.5 ;)

Blokadę ip można obejść poprzez AOL 9.5

Ale, jak już kolega wcześniej powiedział, nie warto się w to bawic. Serwery sa przepelnione, nawet jesli uda Ci sie zmienic ip, to nie masz gwarancji ze wbijesz sie na serwer.

Sadze ze temat zostal wyczerpany.

ściągać aol 9.5 rejestrujecie się minimalizyjecie i gracie

da się wejść bez problemu na serwer tylko trzeba ip zmienić

mod_ico.png
Nie dubluj postów! Używaj opcji edytuj! - Kubox

Koledzy po 1 omijanie IP jest NIELEGALNE ;) ,a poza tym Vindictus wyjdzie w grudniu i to CB ! ! ! tak więc trzeba jeszcze chwileczkę poczekac

Pozdrawiam

A więc tak gdy włączam grę i jest pokazany status gry czyli start game, options i quit włączam start game ładuje się ale po chwili pokazuje się taki komunikat You have been disconnected from the server :( . Wie może ktoś o co w tym chodzi i co mam zrobić by móc grać.Z góry dzięki.