Cześć, mam problem. Gdy włączam Vindictusa Proxifier automatycznie się wyłącza, o co chodzi? W ten sposób nie mogę się połączyć do gry : (
Problem z Vindictusem/Proxifierem
Sądząc po newsie na stronie: www.vindictus.pl nie można już grać przez Proxifiera...
Straszne lagi przez Super Socks5Cap
Ja tam nie próbuje tego SuperCap Polecam To obejrzeć
Bo wykonaniu co trzeba wszystko powinno ładnie pracować! Przynajmniej w moim przypadku tak jest po 3h tylko 1 kick
Z tym sposobem mam ciągle kick bo wykryło nieautoryzowany(?) program.Czy ktoś mógłby mi pomóc ?
sprobuj Aol'a nie powinno wywalac
Aol to pijawka, nie będzie wywalać, ale samego programu też się nie wywali.
Po wgraniu AOL'a należy się przygotować na ciężką batalię lub format gdy zachce się go usunąć.
jaki format znowu. nic nadzwyczajnego w usunieciu. usuwalem znacznie ciezsze w usunieciu programy w porownaniu do aola. aol normalnie sie usuwa jak kazdy inny program.. poprostu wystarczy wylaczyc wszystkie procesy Aol'a bo jest ich kilka.
Używam tego programu HS blocker ale znajduje mi go w grze i mam odrazu DC skoda bo prxy ładnie działa
Znalazłem lepsze proxy i super socks5cap juz nie laguje.Była to kwestia tylko odpowiedniego proxy ^^
Cześć, mam problem. Gdy włączam Vindictusa Proxifier automatycznie się wyłącza, o co chodzi? W ten sposób nie mogę się połączyć do gry : (