Witam. Pobrałem dzisiaj i zaktualizowałem grę LoL. Niestety nie mogę wejść do gry, ponieważ Server Status: Busy/Unavailable i nie da się wejść. Gdy już jest ONLINE to wyskakuje jakiś komunikat i muszę czekać ok. 40 min. Teraz pytanie, czy za każdym razem będę musiał czekać? Czy to jedno-razowo. Założyłem temat bo mam ochotę pograć sobie w jakąś dobrą grę, jednak jak do tej pory nie udało mi się takowej znaleźć.
Problem z wejściem do gry
Serwery są przeciążone trzeba czekać nie ma na to rady ...
Spoko nie masz się co martwić bo teraz coś robią dlatego od tygodnia mniej więcej jest busy/un a kolejka 40min tylko jak jest wielki tłok a tak to 20min 15min :] (czasami 2 godziny xd)
@UP pff szybszy xd
To o d*pę rozbić taką grę Muszę poszukać czegoś innego. Dzięki za pomoc, temat do zamknięcia.
Nie ma powodu do szukania nowej gry właśnie rozdzielają serwer europejski na 2 części na zachód i północny wschód, więc w następnym miesiącu już powinno być git.
Poczekaj aż podzielą server, gra jest naprawdę dobra, mniej więcej do 13:00 nie ma problemów z logowaniem, no ale niestety później jest kolejka. Na str. głównej piszą, że w najbliższym(naprawdę bliskim) czasie servery zostaną podzielone, a co z tym idzie nie będzie kolejek.
http://eu.leagueoflegends.com/pl/news/tymczasowe-zmiany-w-kolejkach-logowania
Nie chcecie problemu z kolejkami? Grajcie na US... 0 kolejek i tańsze RP.
Witam. Pobrałem dzisiaj i zaktualizowałem grę LoL. Niestety nie mogę wejść do gry, ponieważ Server Status: Busy/Unavailable i nie da się wejść. Gdy już jest ONLINE to wyskakuje jakiś komunikat i muszę czekać ok. 40 min. Teraz pytanie, czy za każdym razem będę musiał czekać? Czy to jedno-razowo. Założyłem temat bo mam ochotę pograć sobie w jakąś dobrą grę, jednak jak do tej pory nie udało mi się takowej znaleźć.