Problem z wejściem

Witajcie.

Otóż posiadam taki problem że pobrałem blade and soul wczoraj jeszcze działało a dzisiaj nie mogę wejść.

Problem mam taki że włączam grę przez launcher pokazuje mi się gra wpisuję te 6 cyfrowe hasło i nic się dalej nie pojawia nie przełącza mnie do wybrania postaci i serwera.

Znika tylko te zabezpieczenie i mam ciągle lecącą ekran początkowy.

Próbówałem naprawić pliki , wyłączyć antywirusa , założyć nowe konto , nic nie działa.

Proszę o pomoc.

:)

Servy sa zamkniete. Poczytej se

Servy sa zamkniete. Poczytej se

Otwarte są, login server jest zlagowany, mi za 6 razem udało się wbić.

Na Twitterze napisali, że nie ma co panikować. Poczekaj te 5minut to na pewno wbijesz. :)

Wystaczy poczekać te kilka minut i się spokojnie zalogujesz.

No cóż zalogowałem się ale teraz posiadam inny problem gdyż czekam w kolejce aby wejść na serwer ładuje się i nagle wywala mi Runtime Errror!

Odrazu mówię że przeinstalowałem biblioteki C++ ale ciągle wyskakuje ten sam błąd jak skończy się kolejka edytuję post i dokleję screena z tym błędem.

Witajcie.

Otóż posiadam taki problem że pobrałem blade and soul wczoraj jeszcze działało a dzisiaj nie mogę wejść.

Problem mam taki że włączam grę przez launcher pokazuje mi się gra wpisuję te 6 cyfrowe hasło i nic się dalej nie pojawia nie przełącza mnie do wybrania postaci i serwera.

Znika tylko te zabezpieczenie i mam ciągle lecącą ekran początkowy.

Próbówałem naprawić pliki , wyłączyć antywirusa , założyć nowe konto , nic nie działa.

Proszę o pomoc.

:)