Problem z wgraniem Widnowsa 7

Witam mam do was pytanie ponieważ chciałem dziś wgrać widowsa 7 on był kupiony razem z komputerem był już po prostu wgrany na komputerze. Po pierwszym uruchomieniu kompa musiałem zgrać go na 3 płyty DVD ( kopia zapasowa ) i teraz gdy botuję

te płytę włacza się wszystko ppotem mam opcje przywróć do ustawień fabrycznych wybieram tą opcje i i wyskakuje mi komunikat że jest za mało miejsca na wgranie tego i że partycja wynosi 0.1 GB a mój dysk to hitachi 1TB ( bios go odczytuje) .

I tu jest problem jak to zmienić z 0.1 na 490GB tak jak zawsze pisało . zawsze mi wgrywało 2 partycje po 490 GB .

Ja na Twoim miejscu w ogóle bym wywalił partycję recovery, ściągnął sobie normalną instalkę windowsa i zapisał gdzieś klucz.

Windows z recovery instaluje tonę śmieci, których nigdy nie używasz, a niesamowicie zamulają komputer

Teraz nie mam możliwości pobrania windowsa na razie chciał bym coś z tym zaradzić :)

No musisz podzielić dysk jakimś programem. No może ghost czy coś pomoże. Ściągasz program bootujesz i postępujesz jak masz napisane na ekranie. Mhm sprawdź czy nie masz ukrytej partycji recovery.

Co wy jakieś głupoty doradzacie...

Wyskakuje błąd bo zapewne recovery potrzebuje tymczasowego miejsca na dysku żeby scalić dane z 3 dvd a Ty tyle wolnego miejsca nie masz. Ogarnij sporo wolnego miejsca na partycji C.

Witam mam do was pytanie ponieważ chciałem dziś wgrać widowsa 7 on był kupiony razem z komputerem był już po prostu wgrany na komputerze. Po pierwszym uruchomieniu kompa musiałem zgrać go na 3 płyty DVD ( kopia zapasowa ) i teraz gdy botuję

te płytę włacza się wszystko ppotem mam opcje przywróć do ustawień fabrycznych wybieram tą opcje i i wyskakuje mi komunikat że jest za mało miejsca na wgranie tego i że partycja wynosi 0.1 GB a mój dysk to hitachi 1TB ( bios go odczytuje) .

I tu jest problem jak to zmienić z 0.1 na 490GB tak jak zawsze pisało . zawsze mi wgrywało 2 partycje po 490 GB .