Witam. Mam problem z grą, a dokładniej z jej uruchomieniem. Wczoraj wszystko było ok. Dzisiaj rano włączam grę, wpisuje login, hasło i pojawia się komunikat: "Brak połączenia z serwerem uwierzytelniającym" . Czy wy też tak macie czy to u mnie coś się zepsuło...
Proszę o rade jak mam ten problem rozwiązać.
Problem z włączeniem gry
Mainteneance jest ;]
Proponuje nauke angileskiego , otworzyc strone glowna , lub FB...tam wszystko pisze jak byk , ze jest maintenance a nie wypisywac durne tematy.
Oj już się tak nie czepiaj ;p
Bladek - po pierwsze proponuję naukę kultury osobistej, bo tego ci brakuje. Wystarczyła by sama informacja, że mainteneance jest . Jak widać niektórzy za dużo spędzają przed kompem i nie nauczyli się tych prostych zasad życia w REALNYM społeczeństwie. Poproś mamusię - na pewno cię podszkoli. Nie codziennie ganiam na strone fb czy - jak to napisałeś - główną. Nie wszyscy no lify są i całe dnie przed kompem nie siedzą.
Curenor - dzięki
Bladek, nie pouczaj innych, kiedy sam robisz wioche. Spacji nie stawia sie przed przecinkiem, wielokropek konczysz spacja, przed "lub" nie stawiasz przecinka, a przynajmniej nie we funkcji, ktorej uzyles w tym zdaniu. Do tego wypada pisac " jest napisane", a nie "pisze", jak to uczyniles. Temat zamykam.
Dzz gapo zapomniałeś zamknąć
Witam. Mam problem z grą, a dokładniej z jej uruchomieniem. Wczoraj wszystko było ok. Dzisiaj rano włączam grę, wpisuje login, hasło i pojawia się komunikat: "Brak połączenia z serwerem uwierzytelniającym" . Czy wy też tak macie czy to u mnie coś się zepsuło...
Proszę o rade jak mam ten problem rozwiązać.