Problem z włączeniem gry

Witam,

Gdy próbuje uruchomić gre CrossFire to włącza się program HGW (antyhack?) i po kilku minutach czekania pojawia się błąd(screen). Gra zaktualizowała się wcześniej.

94bez_tytu_u.jpg

Witam,Gdy próbuje uruchomić gre CrossFire to włącza się program HGW (antyhack?) i po kilku minutach czekania pojawia się błąd(screen). Gra zaktualizowała się wcześniej.

Na zagranicznych forach jest troche opcji jak naprawić ten błąd najczęściej ludzie polecają usunąć internet explorera (7,8) i zainstalować starszą wersje (6). Mam ten sam problem ale moge usunąć u siebie IE bo musiał bym usunąć service packa 3 wiec nie powiem ci czy to działa na 100 %

Dlaczego HGW czy ten cały xtrap nie współpracuje z IE nie mam pojęcia. Istnieje jeszcze opcja żeby przeinstalować grę (co w moim przypadku mam zamiar zrobić) chociaż wątpie żeby to pomogło.

Pozdrawiam

A co to ma być że w tematach o Crossfire znalazł się screen z Batman: Dark Asylum lub jakkolwiek się to pisze...

mod_ico.png
Arkham Asylum : ).-Dzz'

Witam,

Gdy próbuje uruchomić gre CrossFire to włącza się program HGW (antyhack?) i po kilku minutach czekania pojawia się błąd(screen). Gra zaktualizowała się wcześniej.

94bez_tytu_u.jpg