Problem z wlaczeniem laptopa

Witam. Mam problem z laptopem od wczoraj. Gdy wlaczam go, po chwili wyskakuje komunikat cos o sprawdzaniu plików itp. Restartowalem laptopa. Przez caly czas gdy go wlaczam wyskakuje mi takie okno i nic nie mogę z tym zrobić. Naprawia te problemy juz od 5 godzin i wszystko jest tak samo. Bez zmian. Pomocy. Juz wrzucam zdj.
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t34.0-12/10937272_791330024282468_2032504426_n.jpg?oh=c0d4f66a57d43dfbdc4be104c4378455&oe=54BC8DC9&__gda__=1421653673_b9b86f9e708a8970d3eb01c10110faa2
Jak włączam tryb awaryjny to dzieje sie to samo. Nie mogę odpalić laptopa.

mod_ico.png
Przenoszę do odpowiedniego działu ~ blaumro

Miałem kiedyś taki problem na swoim blaszaku, wówczas pomógł reinstall systemu, więc myślę że warto spróbować :)

Możesz też poczekać chwilę, zobaczyć czy system odpali. Możliwe, że poszły pliki od bootowania systemu. No i próbuje naprawić, daj mu chwilę może się uda bez instalowania systemu. A jak nie to recovery/renistal systemu.

Wczoraj czekałem 6 godzin. Dzisiaj od rana 5 godzin. Nic nie rusza. Dziękuję za przeniesienie tematu.

Najłatwiej zrobić format albo zainstalować system na system.

Łatwe też: Wrzuć płytkę z Windows XP, uruchom ją. W momencie kiedy się zatrzyma i będą 3 opcje do wyboru wciśnij R. Jeżeli będzie potrzeba to zaloguj się na swoje konto użytkownika.

Jak już będziesz mieć możliwość pisania czego chcesz to wpisz chkdsk C: .

Restartowałeś poprzednim razem kompa czy wyłączyłeś normalnie? Nie upadł Ci? Nie przewoziłeś go w trybie hibernacji?

Mam podobny problem na laptopie tylko że pyta mnie czy chcę to pominąć, inaczej zwyczajnie w połowie się zacina. Spróbuj anulować lub po prostu przywróć kopię zapasową - jeśli miałeś, ostatecznie zostaje Ci ponowne zainstalowanie systemu operacyjnego.

Dziękuję bardzo wszystkim za odpowiedzi. Ostatecznie oddalem laptopa do naprawy ponieważ stwierdziłem ze nie czuje sie na silach sam go naprawiać.

Wyszlo ostatecznie tak, ze caly dysk byl zniszczony i trzeba bylo go wymienić.

albo zrobili cie i wydałeś hajs na darmo być może dało by się jeszcze go samemu zrobić z resztą twój hajs twój problem :)

Nie mamy wpływu jak użytkownik naprawia swój komputer, widać odniósł jakiś wymierzony skutek. Nie każdy jest informatykiem, nawet zwykła wymiana dysku może być problematyczna :)

albo zrobili cie i wydałeś hajs na darmo być może dało by się jeszcze go samemu zrobić z resztą twój hajs twój problem

Ale gdyby użytkownik zastosował to co napisałem, lub chociaż odpowiedział na pytanie to zaraz miałby problem rozwiązany i sam wymienił sobie dysk, bo jest to proste jak zamiana kół z oponami zimowymi na letnie :) .

PS. Przytoczyłem cytat a zapomniałem się odwołać. Dokładnie, być może zrobią te polecenie, które Ci napisałem i skasują Cię za to 200zł. Jak będziesz odbierał lapka to weź ze sobą stary dysk.

Witam. Mam problem z laptopem od wczoraj. Gdy wlaczam go, po chwili wyskakuje komunikat cos o sprawdzaniu plików itp. Restartowalem laptopa. Przez caly czas gdy go wlaczam wyskakuje mi takie okno i nic nie mogę z tym zrobić. Naprawia te problemy juz od 5 godzin i wszystko jest tak samo. Bez zmian. Pomocy. Juz wrzucam zdj.
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t34.0-12/10937272_791330024282468_2032504426_n.jpg?oh=c0d4f66a57d43dfbdc4be104c4378455&oe=54BC8DC9&__gda__=1421653673_b9b86f9e708a8970d3eb01c10110faa2
Jak włączam tryb awaryjny to dzieje sie to samo. Nie mogę odpalić laptopa.

mod_ico.png
Przenoszę do odpowiedniego działu ~ blaumro