Problem z www.mmorpg.org.pl

Witam. Otóż mam pewien problem z otwieraniem strony mmorpg.org.pl. Od czasu do czasu Mozilla Firefox wywala mi taki oto błąd

beztytuujox.jpg

Miał ktoś coś podobnego? Wie ktoś jak to zniwelować?

Ja miałem parę razy taki błąd, zmieniłem przeglądarkę internetową na Google Chrome i nie mam już takich problemów. Zmień na Google Chrome albo Opere.

EDIT: To mówię spróbuj z Google Chrome, miałem i Opere i FF a i tak się ciągle coś pie***liło w Operze nie otwierał mi niektórych stron, a FF przycinał niemożliwie aż dałem sobie spokój.

Może spróbuj `przeczyścić` FF'a?

Narzędzia -> Wyczyść dane prywatne. Zaznacz wszystkie opcje i czyść. :)

Może pomoże. :P

@Cold

Czyściłem i to kilka razy. Za każdym razem to samo.

@RedOcean

Mam zainstalowaną Operę i w tym czasie, kiedy wyskakuje mi ten błąd w FF, to w Operze nie może znaleźć strony.

@down

Tak, reinstall był. Nawet z tej strony była ściągnięta instalka.

Reinstall?

Próbowałeś?

Będę tak miły :P

Tego FF'a używam.

http://www.instalki.pl/programy/download/p...hp?file=firefox

myśle, że coś jest nie tak z temporary internet files. Spróbój przeczyścić ten folder samemu a nie przez FF. Mi od formata (rok czasu temu około) w tym folderze nazbierało się około 500-600mb danych więc nawet dla świętego spokoju można to zrobić. Wątpie aby usterka leżała po stronie naszego serwera ponieważ w logach jest czysto a ja sam w życiu nie widziałem tego typu błędu :/

Ja miałem błędy na wszyskich przeglądarkach na mozilli też właśnie taki jak zaktualizowałem system musiałem przywrócenie robić

Witam. Otóż mam pewien problem z otwieraniem strony mmorpg.org.pl. Od czasu do czasu Mozilla Firefox wywala mi taki oto błąd

beztytuujox.jpg

Miał ktoś coś podobnego? Wie ktoś jak to zniwelować?