Masz AMD o taktowaniu 1.8GHz, a gra wymaga choc jednego rdzenia na poziomie 3GHz. Daleko ci do wymagan gry. Zwlaszcza ze AMD zawsze bylo mniej wydajne niz Pentium. 2Gb ram? Sam system Ci go zjada, a gdzie na sama gre? Zas twoja karta graficzna to potwor ale do prac biurowych, a nie do grafiki 3D. Zreszta szyna danych sama mowi za siebie na tej karcie, czyli 64bity, gdzie najslabsze karty do gier maja po 128bit. Jesli chodzi o fpsy w wymienionych grach, ale 30 fps jest niegrywalne dla mnie, zas 50 jeszcze ujdzie, ale to gry singlowe. To zupelnie inna bajka niz w grach mmo. W grach mmo twoj komputer wyswietla jeszcze innych graczy co obciaza mocno procesor. Podam Ci przyklad w DN: Na i5 3570k @ 4.2GHZ ( 4 rdzenie, 4 watki ), 16gb ram 1866MHz, oraz na zintegrowanej karcie mialem ok 30-40 fpsow. Sam dobry procek i duza ilosc ram mi nie pomogla, choc i tak sporo fps wyciaglem dzieki prockowi. W twoim przypadku jest gorzej. Nie sugeruj sie nigdy wymaganiami sprzetowymi ktore podaje wydawca bo prawie nigdy nie pokrywaja sie z rzeczywistoscia.
Wg mnie do komfortowej gry w DN potrzeba w HD med:
- Pentium G 4560 lub fx6600
- 3Gb ram 1600MHz
- GTX 550Ti lub HD5670
Zas do Max w FullHD:
- i3 6300 lub fx 8300
- 4Gb ram ( 6gb dla lepszej wydajnosci )
- GTX 750ti lub HD7790