Problem z zakupem subskrypcji

witam. niedawno postanowiłem wrócić do swtor ze względu na nowy dodatek i exp x12. Podczas próby zakupu dodatku lub subskrypcji wyskakuje następujący błąd

An Error Has Occurred While Trying To Process Your Request. Please, Try Again Later. {0}.

Subskrypcje można kupić na innych stronach drożej, ale można. Niestety dodatku już się nie da. wiem, ze jest to powszechny problem, ale nie wiem jak go rozwiązać. Z góry dziękuję za pomoc.

Żeby ominąć problemy z kupowaniem subskrybcji, bądź dodatków do SW TOR, bo na stronie trzeba przyznać, że jest najtaniej, to najlepiej żebyś swoje konto bankowe powiązał z paypalem i przez niego opłacaj po prostu takie rzeczy, u mnie tylko to działało.

Witam.

Mam problem z zakupem subskrypcji tzn ciągle wywala mi błąd "The country you have selected does not match the country association with your IP Address" sprawdzałem to na 4 różnych kompach od różnych dostawców internetu i dalej ketchup po frytkach. Na oficjalnym forum znalazłem info że nie tylko ja mam z tym problem no ale o zgrozo nie mogę nic tam napisać bo nie mam wykupionej subskrypcji, którą z uporem maniaka próbuję kupić na oficjalnej stronie bo w złotówkach wychodzi najtaniej. Ma ktoś z aktywnych graczy ten sam problem? Nie znalazłem żadnej oficjalnej informacji czy naprawią ten problem :(

Mam ten sam problem niestety, więc to musi być coś u nich :(

Proponuję połączyć się z jakimś serwerem proxy zlokalizowanym w Polsce i przez niego kupić subskrypcję. :D

Możesz ustawić każdy kraj poza tym, z którego masz IP. To samo ma mój znajomy z UK.

Wiecie co?! Chrzanię to nie gram więcej nie będę się denerwował taką niekompetencją. Człowiek chce kupić i nie może tylko odnawialna opcja jest dostępna. Skoro teraz tak robią to co czeka graczy w przyszłości? Nie no EA przechodzi pomysłami samych siebie.

witam. niedawno postanowiłem wrócić do swtor ze względu na nowy dodatek i exp x12. Podczas próby zakupu dodatku lub subskrypcji wyskakuje następujący błąd

An Error Has Occurred While Trying To Process Your Request. Please, Try Again Later. {0}.

Subskrypcje można kupić na innych stronach drożej, ale można. Niestety dodatku już się nie da. wiem, ze jest to powszechny problem, ale nie wiem jak go rozwiązać. Z góry dziękuję za pomoc.