Problem z zalogowaniem się

Witam sciągnełem Vindka zainstlowałem. założyłem konto..
loguje się na nexona i klikam play w górnym narożniku i nic mam okienko po lewej ze sciągnieciem.
mysle sobie ze przez gre się zaloguje. Wchodze wpisje wszystko i pisze mi ze na stronie musze sie zalogować. ale przecież ja juz jestem zalogowany .. WTF może macie jakieś rozwiązanie? :)
bo dungi czekaja :)

Na pasku start, po otwarciu poszukaj pliku launch vindictus i z tego odpalaj.

wciąż to samo..pisze abym zalogował sie przez stronke

sciągnełem nexon game manager ale nic nie pomogło, zrobiłem reinstal, utworzyłem nowe konto i wciąż nic.
po zalogowaniu nie mma opcji play tylko wciąż pisze download client oraz character info ;/

W folderze z gra powinien byc launcher, mozesz go uruchomic i logowac sie juz po uruchomieniu gry, niestety nie moge ci powiedziec jak sie nazywa plik, gdyz obecnie nie posiadam na dysku vindictusa ale powinienes poszukac jakiegos pliku exe ktorys od razu uruchamia aplikacje (zaraz po opcjonalnych aktualizacjach) i mozesz logowac sie z poziomu clienta

właśnie cały czas mi pisze login authorrization fail ..login i to website ..ale na stronce nie mam opcji play ;/

Witam sciągnełem Vindka zainstlowałem. założyłem konto..
loguje się na nexona i klikam play w górnym narożniku i nic mam okienko po lewej ze sciągnieciem.
mysle sobie ze przez gre się zaloguje. Wchodze wpisje wszystko i pisze mi ze na stronie musze sie zalogować. ale przecież ja juz jestem zalogowany .. WTF może macie jakieś rozwiązanie? :)
bo dungi czekaja :)