Problem z zalogowaniem

Kupiłem grę wczoraj, próbuję się zalogować, wyskakuje błąd NCSoft login service start timeout.
Próbowałem wszystkiego, sprawdzałem firewalla, anty wirusa, sprawdzałem czy portą nie są zablokowane, próbowałem się logować z innego internetu. Nic, ciągle ten błąd.

Napisałem do supportu, nie odpowidają. Filmiki na yt nie pomagają.

Co robić jak żyć?

Jak widać wszystko działa. Logowałem się minutke temu.

49648759361912398572.jpg

Ja loguję się normalnie, zmieniłeś w launcherze na EU ?

Logowałem się 3 razy i wszystko jest ok

Ja loguję się normalnie, zmieniłeś w launcherze na EU ?Logowałem się 3 razy i wszystko jest ok

Tak, z tego co wyczytałem w internecie to może być problem po stronie firewalla/portów/anty virusa. Ale u mnie wszystko w normie.

Kupiłeś grę wczoraj to znaczy, że do support napisałeś wczoraj/dzisiaj. Zamiast panikować to daj im 2-3 dni na odpowiedź. Jak zagadasz to jestem pewien, że oddadzą stracony czas

Support odpisał że nie wiedzą co jest problemem, zasugerowali żeby zmienić hasło ale nic nie dało. Sprawdzałem na necie i wiele osób ma ten sam problem.

Kupiłem grę wczoraj, próbuję się zalogować, wyskakuje błąd NCSoft login service start timeout.
Próbowałem wszystkiego, sprawdzałem firewalla, anty wirusa, sprawdzałem czy portą nie są zablokowane, próbowałem się logować z innego internetu. Nic, ciągle ten błąd.

Napisałem do supportu, nie odpowidają. Filmiki na yt nie pomagają.

Co robić jak żyć?