Problem ze prędkością ściagania

Witam. Czy istnieje jakiś sposób na przyspieszenie ściągania, w chwili obecnej pobiera mi z prędkością 4-6kb/s !! Druga sprawa to mam płytę z grą i o dziwo udało mi się zainstalowac 14gb z płyty, a mimi to w launcherze pokazuje, ze mam wciąz 0%, przecież z taką prędkością jest niemozliwe pobranie gry. Z góry dziekuję za każda pomoc.

Być może skanuje pliki z pyty i temu pokazuje 0% Ja bym pobrał świeżą, najlepiej 64 bitową instalkę ze strony gry. Mam neta 60 Mbit i ssało mi z maksymalną prędkością.

Być może skanuje pliki z pyty i temu pokazuje 0% Ja bym pobrał świeżą, najlepiej 64 bitową instalkę ze strony gry. Mam neta 60 Mbit i ssało mi z maksymalną prędkością.

Próbowalem clienta 64 bitowego sciagać i niestety bez zmian...Nie wiem już co mam zrobić ślęczę nad tym od kilku dobrych godzin, ale problemem wiekszym jest to, że prędkośc nie przekracza 20 kb/s...A net do mam 80 Mbit.

Witam. Czy istnieje jakiś sposób na przyspieszenie ściągania, w chwili obecnej pobiera mi z prędkością 4-6kb/s !! Druga sprawa to mam płytę z grą i o dziwo udało mi się zainstalowac 14gb z płyty, a mimi to w launcherze pokazuje, ze mam wciąz 0%, przecież z taką prędkością jest niemozliwe pobranie gry. Z góry dziekuję za każda pomoc.

Jak ostatnio sciągałem to nwm czemu ale gdzieś po zamiast normalnej prędkości 2mb/s pobieralo 50kb/s, wiec musialem pbrać w dzien. Za każdym razem jak odpalisz patcher to będzie 0% tylko będzie mniej plików do ściągniecia. Przykladowo zostawisz pobieranie na 2 h pobierze 20% czyli przykładowo 1000 plikow z 5000. Gdy nastepnego dnia znowu odpalisz sciagnie będziesz mial 0%, ale do sciangiecia zostanie 4000 plikow

Edit: Mozliwe ze sa tez problemy z serwerami bo odpaliłem gre i co chwile mam disconnect i lagi jak bym mial z 1k pingu. Ich strona też mi muli. https://forum-en.guildwars2.com/forum/support/support/Huge-lag-and-delay/page/4

Jak ostatnio sciągałem to nwm czemu ale gdzieś po zamiast normalnej prędkości 2mb/s pobieralo 50kb/s, wiec musialem pbrać w dzien. Za każdym razem jak odpalisz patcher to będzie 0% tylko będzie mniej plików do ściągniecia. Przykladowo zostawisz pobieranie na 2 h pobierze 20% czyli przykładowo 1000 plikow z 5000. Gdy nastepnego dnia znowu odpalisz sciagnie będziesz mial 0%, ale do sciangiecia zostanie 4000 plikow

Edit: Mozliwe ze sa tez problemy z serwerami bo odpaliłem gre i co chwile mam disconnect i lagi jak bym mial z 1k pingu. Ich strona też mi muli.  https://forum-en.guildwars2.com/forum/support/support/Huge-lag-and-delay/page/4

Niestey, ale pokazuje mi realna ilosc plikow do sciagniecia, restartowalem kompa router itd. Poddaje sie nie dane mi wrocic do GW niestety. Teraz od godziny stoi na 0 kb/s

Niestey, ale pokazuje mi realna ilosc plikow do sciagniecia, restartowalem kompa router itd. Poddaje sie nie dane mi wrocic do GW niestety. Teraz od godziny stoi na 0 kb/s

Pobieranie trak jak pisałem może byc z powoodu serwerow. Na ofichjalnym forum arenta net sa tematy, gdzie ludzie maja lagi w grze lub nie mogą sie zalogowac, ja tez tak jak pisalem nie moge grac bo lagi mam.

Musiszp oczekac az to naprawią.

Hmm u mnie non stop jest spokój - żadnych lagów.

Przez całą noc sciagnelo mi...Cale 50 mb. Poddaje się bo to jest kpina. Dzięki za pomoc Panowie.

Sprawdź, czy coś ci nie blokuje ruchu z grą, ewentualnie skontaktuj się ze swoim dostawcą internetu.

Sprawdź, czy coś ci nie blokuje ruchu z grą, ewentualnie skontaktuj się ze swoim dostawcą internetu. 

No neta mam z orange, ale wszystko inne mi ladnie zasysa i nie ma problemów żadnych, tylko GW2 stoi. Coś wyczytałem o jakiś aktywnych linkach asset servers, że niby pomagaja, ale nie jestem w stanie ich znaleźć. Wszystkie, ktore dotychczas probowalem, sa nie aktywne.

też mam internet ORANGE i w GW2 nie pogram, jest to ejdyna gra w której mam ping po 3k i straszliwe lagi, musiałem używać programu WTFast by ping był normalny

też mam internet ORANGE i w GW2 nie pogram, jest to ejdyna gra w której mam ping po 3k i straszliwe lagi, musiałem używać programu WTFast by ping był normalny

No ja dalem sobie spokoj, próbowałem przeróznych sposobów i nic. Nie ma szans by sciagnac gre szybciej niz za miesiac przy probie 24/7.