Problem ze scrollem

Coś mi się dzisiaj zepsuło/wcisnęło i nie mogę scrollować strony za pomocą myszki tylko kółka od klawiatury.Sama myszka działa dobrze.Mam na niej przycisk, który po przytrzymaniu zamienia ze sobą rolę scrolli, ale był on nie wciśnięty,a po wciśnięciu nie zmienia nic.Wujek google milczy.

Scrolle w myszkach często padają, może w tym problem :)

Trochę ciężko ze sterownikami bo to jest myszka z tesco za 50zł (bezprzewodowa, działa 3 lata, interes życia :D ) i ona trochę taka no-name'owa.Sterowniki miała na płytce która zaginęła.A same kółko działa przy naciśnięciu (i przesuwa się wtedy ruchem myszki).Wydaję mi się także, że obecna sytuacja spowodowana jest przeze mnie wciśnięciem jakiejś komendy na klawiaturze + scroll w google zmienił kolor na biało/szary zamiast domyślnego ciemnego.

@up: Przycisk rolki może działać a sama rolka już nie. Najłatwiej - spróbuj myszki na innym komputerze.

Faktycznie, po podłączeniu do innego komputera to samo. Zabiorę się za rozkręcanie, przeczyszczę, może coś zadziała. Dzięki ludziom wyżej za pomoc :D

Coś mi się dzisiaj zepsuło/wcisnęło i nie mogę scrollować strony za pomocą myszki tylko kółka od klawiatury.Sama myszka działa dobrze.Mam na niej przycisk, który po przytrzymaniu zamienia ze sobą rolę scrolli, ale był on nie wciśnięty,a po wciśnięciu nie zmienia nic.Wujek google milczy.