Problem ze Skyrim

Mój brat gdy mnie nie było w domu użył kodów w skyrim i jak wiecie zablokował mi questy:( A ten był ważny bo fabularny, mianowicie Róg jurgena wiatrowłagnego :( Da się jakoś to odblokować? (gdy jetem przy tych 3 kamieniach co się swiecą to nie moge przejsc przez tą bramę chociarz kraty nie są spuszczone , a trąba powietrzna użyta). Jeśli to ma znaczenie to użył kodów na daedryczne eq ( miezcze, topory, zbroja, sztylety, buława, miecz dwóręczny) i na złoto. Mam nadzieję, że reinstalka nie będzie potrzebna bo mam dosyć wartościową (jak dla mnie) postać.

Z góry dziękuje i pozdrawiam:)

Wczytaj jakiegoś wcześniejszego save'a.

Zobacz czy nie masz zapisanej gry przed "wybrykami brata". Jeśli nie to albo jakiś edytor sejwów albo od nowa. Chociaż nie rozumiem tego że nie możesz przejść dalej. Z reguły kody nie powodowały takich błędów (chociaż jest to gra bethesdy). Może daj jakiegoś screena czy coś.

@up hmm nagram filmik z wyczynami moimi i jutro go wam dam :)

@up2 wczytywałem i też nie działa :(

To może tak. Czy skajrim oryginalny i czy wszystkie patche powgrywane. Jak z zatoki piratów bądź kickassa to zalecam jakies patche i patch z nexusmoda. Jak oryginał to może patch z nexusmoda coś pomoże.

Ew możesz użyć komendy żeby przenieść się do miejsc zadania (do tego rogu) i grać dalej (o ile tylko tam wystepuje błąd)

@up Zapodał byś link do patchy? (miałem orginałke ale płytka padła) Mam pirata:(

Ej ziomek weż se reinstaluj tylko znajdz save(on chyba nawet nie jest w folderze z skyrimem)a jeśli tak to se go skopój i przenieś gdzieś indziej a potem tylko wkleisz.

http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/19/? Unofficial Skyrim Patch Jak nie masz konta na Nexusie to załóż, sciągnij nexus mod manager (NMM), pozwól mu na wykrycie gry. Wtedy wchodzisz w ten link i sciagasz patch za pomoca NMM (Jak masz patch -> zakładka file -> Download With manager) [Tego patcha zainstaluj jak bedziesz miał najnowsza wersje gry]
Patche musisz poszukac na Piratebay albo na kickassie (Ale przed tym sprawdz jaka wersja jest najnowższa a jaką ty masz bo możliwe że masz najnowszą)
To tyle z mojej strony.

@Bojler dzięki właśnie to robie :)

@EDIT: Zrobiłem tak jak powiedział Bojler i podziałało, temat do zamknięcia . Dzięki :P

Mój brat gdy mnie nie było w domu użył kodów w skyrim i jak wiecie zablokował mi questy:( A ten był ważny bo fabularny, mianowicie Róg jurgena wiatrowłagnego :( Da się jakoś to odblokować? (gdy jetem przy tych 3 kamieniach co się swiecą to nie moge przejsc przez tą bramę chociarz kraty nie są spuszczone , a trąba powietrzna użyta). Jeśli to ma znaczenie to użył kodów na daedryczne eq ( miezcze, topory, zbroja, sztylety, buława, miecz dwóręczny) i na złoto. Mam nadzieję, że reinstalka nie będzie potrzebna bo mam dosyć wartościową (jak dla mnie) postać.

Z góry dziękuje i pozdrawiam:)