Problem ze SMITE

Witam,

mam problem w SMITE. Gram od dwóch dni i zauważyłem, że favor mi nie rośnie. uzbierałem 3424 i gram dalej, wygrywam gry, zgarniam premie za pierwsze zwyciestwo dnia, a nie otrzymuje nagrody (expa też nie dostaję bo mam 5lvl i nic nie rośnie)... Chciałem uzbierać na nowego boga, ale ta wartość mi się nie zmienia. To jakiś bug?

To dziwne, bo mi rośnie i chyba reszcie też, ciężko to więc nazwać błędem w grze :3 Może się prze-loguj i wtedy zobacz, możliwe że Ci doda to co zdobyłeś, jak nie to pisz do supportu - po ponownym zalogowaniu jak zagrasz mecz i nadal nic.

Problem mam od wczoraj. Dziś grałem kilka razy i nic. Wyłączałem grę i uruchamiałem ponownie i dalej to nie pomaga. Chyba będzie trzeba napisać do supportu

Witam,

mam problem w SMITE. Gram od dwóch dni i zauważyłem, że favor mi nie rośnie. uzbierałem 3424 i gram dalej, wygrywam gry, zgarniam premie za pierwsze zwyciestwo dnia, a nie otrzymuje nagrody (expa też nie dostaję bo mam 5lvl i nic nie rośnie)... Chciałem uzbierać na nowego boga, ale ta wartość mi się nie zmienia. To jakiś bug?