Problem ze Smite

Witam!

Mam problem ze smitem... Gdy go już pobrałem i go zainstalowałem i klikam "Play" po chwili wyskakuje mi Error:

Uruchomienie tej aplikacji nie powiodło się, ponieważ nie znaleziono XINPUT1_3.dll. Ponowne zainstalowanie aplikacji może naprawić ten problem.

Odinstalowywałem 2 razy i nic mi to nie dało 2razy pobierałem i nic nie dało proszę o pomoc nie wiem jak to naprawićsad.gif. Jeśli taki temat jest i pozostał rozwiązany prosiłbym o danie linka dziękuje!.

mod_ico.png
Witaj, Smite ma swój dział na forum dlatego przenoszę ~ NS

a w google wpisywaleś?:)

może podmiana pliku cos da

znajac zycie zainstaluj directa jeszcze raz

Działa lecz teraz inny plik muszę ściągnąć. D3DCOMPILER-43.dll. Ściągnąłem to też i z aakutalizowałem directa ale smite jest teraz off więc musze poczekać do rana.

Zainstaluj DirectX. To napewno od tego.

Witam!

Mam problem ze smitem... Gdy go już pobrałem i go zainstalowałem i klikam "Play" po chwili wyskakuje mi Error:

Uruchomienie tej aplikacji nie powiodło się, ponieważ nie znaleziono XINPUT1_3.dll. Ponowne zainstalowanie aplikacji może naprawić ten problem.

Odinstalowywałem 2 razy i nic mi to nie dało 2razy pobierałem i nic nie dało proszę o pomoc nie wiem jak to naprawićsad.gif. Jeśli taki temat jest i pozostał rozwiązany prosiłbym o danie linka dziękuje!.

mod_ico.png
Witaj, Smite ma swój dział na forum dlatego przenoszę ~ NS