Problem ze spadkiem Fps

Jak tytuł w temacie. Mam problem w lolu i tylko w lolu ze nagłym spakiem fps nawet do 10. Renistalacja gry nie pomogła, aktualizowanie sterownków nie przyniosło skutków, aktualizacja systemu tak samo. Spadek fps mam odkąd rito miał problem z serverami. 2 dni temu miałem spokojnie 60 fps na medium, a teraz niezależnie od ustawień to samo. W menadźerze urządzeń zmiana piorytetu na wysoki nie przynosi skutku. O dziwo w docie 2 nie mam tego problemu mam stałe 40-50 też na medium.

O to mój sprzęt :

CPU Intel Core i3-3110M 2.40 GHZ.

Dysk 700 GB.

Ram 6 gb.

karta graficzna Amd Readon HD 7670M 1GB DDr3.

Może dlatego iż mam windows 8 x64 i dierectx 12 ?. Czy da się jakoś ustawić aby lol korzystał z dx 9 ?.

Nie mogę jedynie aktualizować sterowników do karty graficznej bo mam zblidowany bios czyli przepuszcza tylko dedykowane sterowniki.

Net F. od 3.5 do 4.0 zainstalowane.

Spróbuj wyciszyć wszystkie dźwięki, pamiętam że mojemu znajomemu to kiedyś pomogło

Directx 12? Jeszcze nie wyszedł.

Powiedz jakie masz ustawienia w "Video".

Sry za gafe z tym dx12 ale zawsze nowy system ma wbudowany nowszy 7 - 11dx .

Tak mam ustawione w panelu atai przełączanie grafiki na wysoka wydajność, nie oszczędzanie energi.

To już też próbowałem.

game booster nie pomógł też nie jestem zwolenikiem tego programu.

O dziwo przeskanowałem mawarebytes i miałem 16 szkodnikó o.O może to wpływało na rozgrywkę, potem sprawdzę.

Czyżby avg coś przepuściło :/.

Dobra coś porobiłem i podczas tf mam 30-40, ale boli mnie strata 20 fps. Czy da może jeszcze coś zrobić czy już nic ?.

Jak tytuł w temacie. Mam problem w lolu i tylko w lolu ze nagłym spakiem fps nawet do 10. Renistalacja gry nie pomogła, aktualizowanie sterownków nie przyniosło skutków, aktualizacja systemu tak samo. Spadek fps mam odkąd rito miał problem z serverami. 2 dni temu miałem spokojnie 60 fps na medium, a teraz niezależnie od ustawień to samo. W menadźerze urządzeń zmiana piorytetu na wysoki nie przynosi skutku. O dziwo w docie 2 nie mam tego problemu mam stałe 40-50 też na medium.

O to mój sprzęt :

CPU Intel Core i3-3110M 2.40 GHZ.

Dysk 700 GB.

Ram 6 gb.

karta graficzna Amd Readon HD 7670M 1GB DDr3.

Może dlatego iż mam windows 8 x64 i dierectx 12 ?. Czy da się jakoś ustawić aby lol korzystał z dx 9 ?.

Nie mogę jedynie aktualizować sterowników do karty graficznej bo mam zblidowany bios czyli przepuszcza tylko dedykowane sterowniki.

Net F. od 3.5 do 4.0 zainstalowane.