Wlasnie dzisiaj napisalem do nic. Tez mam poczte na o2 i kiedys z tego co pamietam przychodzily punktualnie. Dzisiaj po formacie zainstalowelem steama i czekalem 8 godzin na kod. Najlepsze jest to ze gdy go wpisalem, wyskoczylo ze jest przedawniony. Bardzo mnie irytuje ten steamguard. Najchetniej bym go wylaczyl ale za to nie mozna korzytac z targu ani wymieniac a to mi nie pasuje. Napisalem, ze jestem poirytowany bo to nie pierwszy raz i z jakiej poczty mam skorzystac aby otrzymywac od nich wiadomosci na czas. Mam nadzieje ze mi odpisza to poswiece sie i zaloze nowego maila tylko i wylacznie dla steama. To nie pierwsza moja wiadomosc do nich w tej sprawie. Ostatnio tez czekalem godzinami na ten kod. Gdy sie doczekalem okazalo sie, ze nie moge prowadzic wymian oraz robic zakupow na targu przez okres 7 dni z powodu logowania na nowym urzadzeniu. Pomyslalem sobie, ze wylacze steamguarda bo mi nie potrzebny ale okazalo sie niestety ze bez niego nie idzie wymieniac oraz kupowac na rynku. Po minucie wlaczylem go spowrotem ale okres czekania na wymiany trwa az 15 dni. Co ma czlowiek zrobic do cholery gdy ma ochote pograc(tak jak ja dzisiaj) a przez caly dzien nie ma dostepu do konta...