W TERĘ grałam jeszcze za czasów pay to play, ale dzisiaj po wielu miesiącach postanowiłam odświeżyć sobie ten tytuł. Pamiętam, że na początku gry przechodziło się krótki tutorial i walczyło z pierwszym bossem. Teraz jednak ten element został pominięty, bo nasza postać od razu ląduje w wiosce. Niestety na moim Archerze odbiło się to nader mocno, ponieważ przy jednej z pierwszych misji polegającej na wspięciu się na dużą wysokość i zerwaniu kwiatka, nie byłam w stanie zejść z urwiska. Nie pamiętam, jaki klawisz odpowiadał za to, by postać z powrotem weszła na "drabinkę". Byłabym wdzięczna za odpowiedź, bo trzeci raz bohatera nie mam zamiaru przez to zabijać.
Problem ze sterowaniem postacią (wspinanie)
To da się schodzić? Ja tam zawsze zeskakiwałem i zostawało mi 1 hp.
No wydaje mi się, że powinno to być możliwe. Za pierwszym razem skoczyłam, po odruchowo po grze w Aiona jestem przyzwyczajona do szybowania, ale szybko przekonałam się, że mój elf niestety latać nie potrafi.
Ściemniasz nic więcej. Po upadku z wysokości zostaje 1hp.
Tym samym klawiszem którym się wchodzi...czyli F? A jak nie działa to się skacze, niemożliwe jest to że upadek zabierze Ci całe hp.
Po zebraniu kwiatka można zejść z tej skały po kamieniach, które po zerwaniu są na lewo od nas nie tracąc hp... ale pewnie masz ten fragment już dawno za sobą poza tym, nie da się schodzić - trzeba skakać
Ściemniasz nic więcej. Po upadku z wysokości zostaje 1hp
Chodziło mi o to, że jak masz po takim upadku 1 hp i nie zdążysz się uleczyć, to jak zaatakuje cię pierwszy lepszy mob to do widzenia. Choć na tym etapie moby są jeszcze dosyć łagodne i nie atakują niesprowokowane.
F nie działa.
Dowiedziałam się jednak wszystkiego, więc temat można zamknąć .
W TERĘ grałam jeszcze za czasów pay to play, ale dzisiaj po wielu miesiącach postanowiłam odświeżyć sobie ten tytuł. Pamiętam, że na początku gry przechodziło się krótki tutorial i walczyło z pierwszym bossem. Teraz jednak ten element został pominięty, bo nasza postać od razu ląduje w wiosce. Niestety na moim Archerze odbiło się to nader mocno, ponieważ przy jednej z pierwszych misji polegającej na wspięciu się na dużą wysokość i zerwaniu kwiatka, nie byłam w stanie zejść z urwiska. Nie pamiętam, jaki klawisz odpowiadał za to, by postać z powrotem weszła na "drabinkę". Byłabym wdzięczna za odpowiedź, bo trzeci raz bohatera nie mam zamiaru przez to zabijać.