Czy mozecie usunac ta reklame ktora wlacza sie odrazu po wejsciu na wasza strone i nigdy sie nie zaladuje a tylko zaslania text?
Z Góry Dziekuje Dawid.
Czy mozecie usunac ta reklame ktora wlacza sie odrazu po wejsciu na wasza strone i nigdy sie nie zaladuje a tylko zaslania text?
Z Góry Dziekuje Dawid.
Po co ją usuwać? Zainstaluj AD Blockera, jeśli masz mozille.
Nie usuną Ci jej ponieważ to ich zarobek
A jezeli mam google chrome?. Ale to i tak nie dziala to po co to ma draznic?
Ściągnij ADBLOCKa [to jest wtyczka do przeglądarki], on blokuje wszystkie reklamy. ^^
Dzieki za odp:)
AD BLOCK nie blokuje akurat tej reklamy, bo ja tez ją mam juz od dłuższego czasu i to nic nie daje, owszem że inne reklamy z innych stron sie nie pojawiają.
Chłopaki, to co Wam się wyświetla to nie jest żadna reklama. Nie bierzemy pieniędzy od reklamodawców za utrudnianie Wam życia. Na każdym komputerze w domu testowałem stronę w różnych konfiguracjach i nigdzie mi się nic takiego nie wyświetla (bez adblocka, z adblockiem, xp, vista) . Moje zalecenia:
- Update systemu windows (w przypadku xp i visty najlepiej zainstalować najnowsze service packi)
- Update przeglądarki do najnowszej wersji
- Update Wtyczki Flash do najnowszej wersji
- Przeskanowanie komputera pod kątem adware/malware (programy: Spybot Search & Destroy, ComboFix, Ad Aware)
Z Góry Dziekuje Dawid.