WItam. Nie jestem pewien czy umieszczam to w dobrym dziale, ale to jest swego rodzaju problem , więc opisze go tutaj . Jeżeli pomyliłem dzial to z góry przepraszam
Wchodząc na byle jaką stronę wszystko zaczyna się ciąć(nie działa płynnie) przez kilkanaście sekund a nawet potem, nawet teraz gdy to pisze co jakiś czas obraz się zacina ... Problemem są ... niewiem jak je nazwać, reklamy ? Na każdej stronie pojawia mi się u góry jakiś pasek z wyszukiwarką , z napisem "Search with Bing" , a gdy rolką myszki zjade na samą góre strony, to prawy góry róg zaczyna się "zawijać" a gdy najade na to myszką rozwija się i zasłania pół ekranu reklamując jakąś grę przeglądarkową ,czy co innego, a gdy się rozwinie z dołu wysuwa się kolejna reklama ... czy to jest jakiś złośliwy program czy dodatek ? jak mam się tego pozbyć, bo nie moge przeglądć internetu, co 2-3 sekundy zcina , nie da się tak funkcjonować . Wie ktoś co to jest i jak się tego pozbyć? proszę o szybką pomoc
PS. niektóre słowa w tekstach na wszystkich stronach (w tym poście też ...) świecą się na zielono a po kliknięciu przenoszą na strone z kolejną reklamą ... CO TO JEST ?