Problem ze stylem?

Witam.

Otóż dawno już zauważyłem mały błąd/problem w stylu strony (myślałem, że to tymczasowe usterki). Gdy wejdziemy na główną stronę mamy nowy styl. Jednak, kiedy klikniemy np. Gry MMO 3D, i przeniesie nas już na podstronę (z grami MMO 3D) to pojawia się stary styl. Prosiłbym o naprawienie tego błędu lub problemu, ponieważ trochę dziwnie i brzydko to wygląda.

Witam. Otóż dawno już zauważyłem mały błąd/problem w stylu strony (myślałem, że to tymczasowe usterki). Gdy wejdziemy na główną stronę mamy nowy styl. Jednak, kiedy klikniemy np. Gry MMO 3D, i przeniesie nas już na podstronę (z grami MMO 3D) to pojawia się stary styl. Prosiłbym o naprawienie tego błędu lub problemu, ponieważ trochę dziwnie i brzydko to wygląda.

Wg. mnie tak miało być, i jest to za***iste.

Moim zdaniem nie wygląda to ładnie. Tu jeden styl tu drugi styl, to trochę dziwne.

Takie dwa style miały tak być czy po prostu to jakiś błąd?

To chwilowy, zamierzony efekt.

Na samym poczatku gdy został zmieniony layout wszystko było spójne i utrzymane w takim samym stylu. Większość ludzi burzyła się jednak o to, że zniknęło rozwijane menu z lewej strony. Zostało one ponownie wstawione i większość jest zadowolona. Mniejszości jednak obecna forma też nie pasuje w 100%. Może macie jakieś "wypośrodkowane" rozwiązanie?

Pozdro.

Też lubiłem rozwijaną listę, ale dwa style na jednej stronie bardzo dziwnie wyglądają, lepiej wybrać jeden porządny.

Witam.

Otóż dawno już zauważyłem mały błąd/problem w stylu strony (myślałem, że to tymczasowe usterki). Gdy wejdziemy na główną stronę mamy nowy styl. Jednak, kiedy klikniemy np. Gry MMO 3D, i przeniesie nas już na podstronę (z grami MMO 3D) to pojawia się stary styl. Prosiłbym o naprawienie tego błędu lub problemu, ponieważ trochę dziwnie i brzydko to wygląda.