Tak jak w temacie. W edycji profilu wybieram zdjęcie (takie samo jaki mam teraz avatar) i przy akceptacji nie wyskakuje żaden błąd, ba, pojawia się zdjęcie, ale nie to co powinno, a poprzednie. Dzieje się tak samo w przypadku ustawiania innych obrazków jako zdjęcia (cały czas ustawia się jedno i to samo), a na przykład z resztą jest już normalnie. O co chodzi?
Problem ze zdjęciem
Tak jak w temacie. W edycji profilu wybieram zdjęcie (takie samo jaki mam teraz avatar) i przy akceptacji nie wyskakuje żaden błąd, ba, pojawia się zdjęcie, ale nie to co powinno, a poprzednie. Dzieje się tak samo w przypadku dodawania niektórych zdjęć (cały czas ustawia się jedno i to samo zdjęcie), a na przykład z innymi jest już normalnie. O co chodzi?
Mozliwe, ze musisz najpierw usunac stare zdjecie. Sprawdz, moze pomoze.
Próbowałem już wiele razy, niestety bezskutecznie.
Bezskutecznie ?
Chyba żartujesz.
1. Usuwasz obecne zdjęcie.
2. Zapisujesz profil.
3. Ładujesz nowe zdjęcie.
4. Zapisujesz profil.
Powinno pomóc, a i nie myl zdjęcia z avatarem, bo to dwie różne rzeczy.
Jeśli nadal nie pomogło to przytrzymaj CTRL+F5, po chwili póść. Przeładują się ciasteczka i wtedy już na 100% pomoże, jeśli nie to zmień system lub dilera
Nie żartuję i nie mylę zdjęcia z avatarem, po prostu chciałem aby oba były takie same.
Pojawia się zdjęcie, ale nie to co powinno, a poprzednie. Dzieje się tak samo w przypadku ustawiania innych obrazków jako zdjęcia (cały czas ustawia się jedno i to samo), a na przykład z resztą jest już normalnie.
Jednak CTRL+F5 pomogło. Dzięki. Do zamknięcia.
Tak jak w temacie. W edycji profilu wybieram zdjęcie (takie samo jaki mam teraz avatar) i przy akceptacji nie wyskakuje żaden błąd, ba, pojawia się zdjęcie, ale nie to co powinno, a poprzednie. Dzieje się tak samo w przypadku ustawiania innych obrazków jako zdjęcia (cały czas ustawia się jedno i to samo), a na przykład z resztą jest już normalnie. O co chodzi?