Problem ze zmianą emaila

Witam.

Wymieniłem się kontem z Brejdakiem (D3 za GW2), napisałem maila do supportu GW2 z prośbą o zmianę maila.

O to co otrzymałem:

Hello,

Thank you for contacting NCSOFT Account Support.

I am not able to assist with transferring ownership of an existing game. It is a violation of the User Agreement to buy, sell, trade or otherwise transfer ownership of any game account and/or serial code. We do not sanction or authorize the transfer of accounts, regardless of the relationship of the two parties involved.

I do apologize that we are unable to assist you in the manner that you had hoped.

Regards,

Merrick

NCSOFT Account Support

Czy istnieje zmiana maila w GW2 na ten moment ?

NIE. Nie potrzebnie podawałeś SWOJE dane podczas pisania do supportu :3

Lepiej martw się czy bana Ci nie dadzą za to ,iż wyczaili ,że nielegalnie "wymieniłeś" konto

Użytkownik Brejdak zapewnił mnie że "bez problemu" zmienię adres email. Nie wspominał nic o tym ze mam podać jego dane.

GYZY

Módl się teraz aby nie zablokowali konta.

A tak szczerze to teraz tym bardziej już nie zmienisz

Co wy gadacie... ludzie kurde zmieniłem email w moim koncie 6 razy bo 3 razy komuś je sprzedałem i za każdym razem za mniejsze pieniądze odzyskałem.

Moja wiadomość do nich wyglądała miej więcej tak :

Chciał bym zmienić adres email gry dla bezpieczeństwa i podać trzeba dane z konta nc softu ( imie nazwisko itd ), kluczyki z gry ( gier - jak ma sie polaczone z pierwsza czescia ) , i email na który chce się zmienić konto.

Że by to wypaliło należy przed wysłaniem wiadomości pozmieniać wszystkie dane na koncie nc softu by zgadzały się z tym co jest podane w naszej wiadomości.

I w takim przypadku nie ma sie do czego doczepić ponieważ prosisz o zmiane emaila z powodów zapewnienia bezpieczeństwa i podajesz wszystkie dane które są jak najbardziej prawdziwe i kluczyki z gier by pokazać iż jesteś właścicielem,

Może i jest to troche skomplikowane ale da rade to zrobić ;) i można również poprosić o zmiane emaila przy okazji na stronie ncsoftu ponieważ lepiej mieć jeden na koncie gry i jeden do konta ncsof.

Pozdrawiam ! i pragnę przypomnieć ze oni glupi nie sa i nie moga zmienic danych konta od tak jak czarno na białym jest pokazane ze konto poszło do żyda. Kazdy wie ze ludzie handlują kontami i jak zrobi sie to tak ze by nie bylo sie do czego doczepic to oni to zrobia.

Ze wszystkich razy kiedy zmieniałem dane na koncie to rekordowy czas zmieny danych przez członków areny to 46 sekund :) dostałem po takim czasie wiadomość zwrotną i aż się zdziwilem ze w tej samej minucie dane na koncie zostaly zmienione.

Wszystko sie da ale głową trzeba ruszyć ;)

Co wy gadacie... ludzie kurde zmieniłem email w moim koncie 6 razy bo 3 razy komuś je sprzedałem i za każdym razem za mniejsze pieniądze odzyskałem.

to niezły z ciebie handlarz żeby 3x opchnąć to samo konto ;D

A no widzisz :P

udało mi się to tylko dlatego, że koledzy z klasy chcieli zacząć grać ;), a ja to wykorzystałem i jak im się znudziło to odkupiłem grę ;)

Witam. Pisałem nie dawno że użytkownik Brejdak, który zamienił się ze mną kontem D3 na GW2 ukradł mi niestety konto. Próbowałem go odzyskać no ale dzisiaj znów widzę emaila:

Someone -hopefully you!- has requested to change the email address associated with your Guild Wars account.

Need help or have questions about your Guild Wars account? Visit our support site: http://support.guildwars2.com/.

Thanks!

-The ArenaNet Team

Więc jeśli ja nie mogę grać on też mógł nie będzie, napisałem do supportu maila z prośbą o ban na konto z przyczyn wam już znanych, a w gratisie dorzucam kluczyk do gry oraz maila na który był oryginalnie zarejestrowany :)

piotrek19935@gmail.com

1NNRXD-RJ9PS-8N8W-MLB-1DM9QVK

oraz podobno imię które mi podał Piotr Świderski

Pozdrawiam, i przemyślcię 2x wymianę konta na GW2 bo jeśli ktoś ma klucz może z tym kontem wszystko :)

To już było wałkowane kilka razy, żeby nie odkupywać kont. Są ludzie, którzy naprawdę chcą się pozbyć gry i już do niej nie wracają, ale takie coś, to lepiej po znajomościach. Zawsze wiadomo do kogo iść żeby zrobić kuku.

Tak czy siak, gratki za dobrą zagrywkę :D

Witam.

Wymieniłem się kontem z Brejdakiem (D3 za GW2), napisałem maila do supportu GW2 z prośbą o zmianę maila.

O to co otrzymałem:

Hello,

Thank you for contacting NCSOFT Account Support.

I am not able to assist with transferring ownership of an existing game. It is a violation of the User Agreement to buy, sell, trade or otherwise transfer ownership of any game account and/or serial code. We do not sanction or authorize the transfer of accounts, regardless of the relationship of the two parties involved.

I do apologize that we are unable to assist you in the manner that you had hoped.

Regards,

Merrick

NCSOFT Account Support

Czy istnieje zmiana maila w GW2 na ten moment ?