Co wy gadacie... ludzie kurde zmieniłem email w moim koncie 6 razy bo 3 razy komuś je sprzedałem i za każdym razem za mniejsze pieniądze odzyskałem.
Moja wiadomość do nich wyglądała miej więcej tak :
Chciał bym zmienić adres email gry dla bezpieczeństwa i podać trzeba dane z konta nc softu ( imie nazwisko itd ), kluczyki z gry ( gier - jak ma sie polaczone z pierwsza czescia ) , i email na który chce się zmienić konto.
Że by to wypaliło należy przed wysłaniem wiadomości pozmieniać wszystkie dane na koncie nc softu by zgadzały się z tym co jest podane w naszej wiadomości.
I w takim przypadku nie ma sie do czego doczepić ponieważ prosisz o zmiane emaila z powodów zapewnienia bezpieczeństwa i podajesz wszystkie dane które są jak najbardziej prawdziwe i kluczyki z gier by pokazać iż jesteś właścicielem,
Może i jest to troche skomplikowane ale da rade to zrobić
i można również poprosić o zmiane emaila przy okazji na stronie ncsoftu ponieważ lepiej mieć jeden na koncie gry i jeden do konta ncsof.
Pozdrawiam ! i pragnę przypomnieć ze oni glupi nie sa i nie moga zmienic danych konta od tak jak czarno na białym jest pokazane ze konto poszło do żyda. Kazdy wie ze ludzie handlują kontami i jak zrobi sie to tak ze by nie bylo sie do czego doczepic to oni to zrobia.
Ze wszystkich razy kiedy zmieniałem dane na koncie to rekordowy czas zmieny danych przez członków areny to 46 sekund
dostałem po takim czasie wiadomość zwrotną i aż się zdziwilem ze w tej samej minucie dane na koncie zostaly zmienione.
Wszystko sie da ale głową trzeba ruszyć ![;)]()