A mianowicie mamy ze znajomym taki mały problem - chcemy pograć razem aczkolwiek zaczął dopiero grać i ma 4 lev ja gram już 2 dni i mam już 12 lev, problem pojawia się gdy mamy się znaleźć i stoimy teoretycznie w tych samych miejscach a siebie nie widzimy. Dodaje że pomogła mu już osoba z 15 lev , ja pomagałem innym z 4 itd no i nie wiemy czemu się tak dzieje....jakieś pomysły ?
Problem ze znajomym
Inny kanał?
btw. tylko przez nazwę tematu tu wlazłem. Myślałem, że będzie coś ciekawszego.
@down nie takie oczywiste xD
No bez jaj O.O nie pisałem ze to ten sam kanał i server bo wydało mi się to oczywiste xD
A może jesteś invisibule
W RaiderZ na pierwszej mapie są osobne channele dla niektórych lvli. Poczekaj jak wbije 9 i pójdzie do 2 lokacji
Dopiero w drugim mieście 8-10lv się tam dostajesz wtedy się zobaczycie o ile gracie na tym samym serwerze i kanale.
Bo ta wioska piratów itd. to jest taki tutorial jakby.
Dzięki za odpowiedź :> tak jak napisaliście skończył pierwszą mapę i już gramy razem. Koniec tematu
A mianowicie mamy ze znajomym taki mały problem - chcemy pograć razem aczkolwiek zaczął dopiero grać i ma 4 lev ja gram już 2 dni i mam już 12 lev, problem pojawia się gdy mamy się znaleźć i stoimy teoretycznie w tych samych miejscach a siebie nie widzimy. Dodaje że pomogła mu już osoba z 15 lev , ja pomagałem innym z 4 itd no i nie wiemy czemu się tak dzieje....jakieś pomysły ?