Problem ze znalezieniem gry PS3

Witam.

Szukam gry na PS3 w cenie do 100 zł. W ciągu pół roku miałem już tyle pomysłów że... Chciałbym abyście mi doradzili jaką grę kupić. Gatunek obojętny, koniecznie multi i żeby to nie była gra "dziecinna" chodzi o to żeby była fabuła. Trofea mile widziane

Na prawdę można tutaj wypisywać od cholery gier. Lepiej by było jak byś sprecyzował swoje wymagania. A 100 zł nie jest dużo jeśli chcesz pograć na multi i nie znudzić się po dwóch tygodniach, zwłaszcza, że wiele gier ma starszą i nowszą część, a nowsza jest droższa niż 100zł. A nie opłaca się kupować starszych wersji gier bo nikt już w nie nie gra.

Polecam uncharted 2 - sam niestety mam okazję rzadko popykać w tą gierke z powodu że mogę tylko na ps'ku znajomego ale gra godna polecenia i poświęcenia czasu - naprawdę potrafi wciągnąć. :]

Bardzo dobre dwie gry:

KILLZONE 3 (PL) 120zł z przesyłką troszkę będziesz musiał dołożyć :Dhttp://allegro.pl/killzone-3-po-polsku-move-w-wa-magic-play-i1662577075.html

RED DEAD REDEMPTION ok 90zł z przesyłką http://allegro.pl/red-dead-redemption-ps3-nowa-folia-i1661544402.html

Ah... Zapomniałbym God of War - gra wykonana w znakomity sposób można się przy niej siedzieć godzinami. :P Ciekawa fabuła.

Sprecyzować? Więc lepiej jeśli byłby to FPS. Nie chcę ścigałek ani Unchearted. Czyli najlepiej FPS z multi, ta cena ma być ok. stówy, ale jeśli mówicie żeby brać nowsze części to wezme ale mówię ok. 100 zł max 140-150

Myślałem nad K3 ale nie wiedziałem że cena aż tak spadła. A Red Dead Redemption nie widziałem. Zaraz zobaczę. A w GoW III grałem, przeszedłem i nie chce brać starszych części. Zresztą napisałem że multi obowiązkowe.

ja polecam battle field bad company 2 nie wiem ile kosztuje ale gra warta uwagi i poswiecenia czasu ;]

inFamous jest ZAJE*ISTY! :)

InFamous mam, jak stanieje to kupie dwójkę, ale słyszałem, że w bad kompany jest strasznie mało strzelania.

na samym początku ;]potem sie gra rozkreca ;] a jak nie to polece ci kilzone 3 ;] duzo krwi po polsku ;]

Chyba się zdecyduję na Killzone 3, chyba że ktoś zna jeszcze jakieś fajne FPS'y.

No więc polecę ci BFBC2, gra jest naprawdę dobra warta uwagi. Ew. możesz poczekać na trzecią odsłone CoD'a lub już wcześniej wspomnianego Battlefielda.

Z multi to WWE 2010. Fifa 11. PES 10/11. Nie lepiej Ci przerobić PSP, kupić karte 4 giga i ściągasz gry jakie chcesz?

Z multi to WWE 2010. Fifa 11. PES 10/11. Nie lepiej Ci przerobić PSP, kupić karte 4 giga i ściągasz gry jakie chcesz?

Po 1. Mówiłem że FPS'y.

Po 2. Jakie PSP? Nie posiadam i nie mam zamiaru kupować.

Gdyby ktoś jeszcze mógł napisać co lepsze BFBD 2 czy K3 to byłbym wdzięczny. A i o plusy i minusy bym poprosił ^_^

Zgóry dzięki za wysiłek i chęci :P

ooo fuk ;D. Zez. WWE to jest Wrestling. Wydaje się dziecinne ale jest naprawde fajne. Army of 2. Czy tam army od two. Ma fajne multi. Portal 2... Nietypowy FPS. Przy okacji dostajesz gratis gre na kompa. Multi jest epicikie. Trzeba mieć niezłe nerwy( i IQ) żeby przejśc.

BFBC2 przyklejam się do tego.

Ps. Jak by admin zajżał to prosił bym o usunięcie posta z psp fifą itp. Ponieważ zara się ktoś przyczepi, a poza tym nic nie wnosi.

BFBC2

Plusy:

+ Pojazdy

+ Grafika

+ Opadające pociski

+ Totalna rozwałka

Minusy:

- Mało broni

- Przeciętna fizyka

- Ograniczona przestrzeń

Killzone 3

Plusy:

- niezła obsługa Move

- solidny tryb multiplayer

- kampania co-op na split-screenie

Minusy:

- nadal lekko nużąca rozgrywka

- brak innowacji

− brak rozwoju rozgrywki

Moim zdaniem Killzone 3 jest lepsze :)

Bardzo dziękuję wszystkim, zatem wezmę Killzone 3 ^_^.

Temat do Zamknięcia.

Witam.

Szukam gry na PS3 w cenie do 100 zł. W ciągu pół roku miałem już tyle pomysłów że... Chciałbym abyście mi doradzili jaką grę kupić. Gatunek obojętny, koniecznie multi i żeby to nie była gra "dziecinna" chodzi o to żeby była fabuła. Trofea mile widziane