Problem

Witam, pograłem dzisiaj trochę w Guild Wars 2, gdy nagle wyszła aktualizacja jak już się zakończyła nie mogłem się zalogować do gry,

wyskakiwał ciągle ten sam błąd, resetowałem internet, wyłączałem zapore (avast), wyłączałem komputer ale nic nie dało ;/

Proszę o pomoc !

Treść błędu:

"The game client is unable to gain access to the log-in server at this time. This is most commonly caused by firewall or router settings, security applications, or connecting through a campus network. For additional support, please visit http://support.guildwars2.com."

Prawdopodobnie login servery znowu ugięły się pod naporem logujących się ludzi. Muszą coś wymyślić w związku z tym problemem :)

Czyli, że powinienem poczekać ? No cóż wytrzymam :D

To już pewne, ArenaNET potwierdziło że pracują nad problemami na facebooku.

Aktualnie trwa event "login wars", nie raz uda się do wyboru postaci wbić, ale masz 5% szansy ze dalej przejdziesz. Trzeba czekac

Miałem (i nadal mam) ten sam problem... :/ pech, trzeba czekać.

Niestety tylko biedna Europa cierpi - zresztą jak zwykle przy większości gierkach mmo - mam nadzieję, że szybko się z tym uporają bo niebawem zacznie to szargać dobrym imieniem AN... tylko EU ma problemy, tylko my w dalszym ciągu mamy problemy i wyłączone pewne rzeczy, nawet ograniczenia ponakładali w grze by serwery były mniej obciążone..

Tak patrzę patrzę i widzę, że SWTOR ma też problemy z login-serwerami... ja rozumiem gdyby to było już f2p, czyżby ogólne problemy serwerowe kraju w którym lokowane są serwery....

Witam, pograłem dzisiaj trochę w Guild Wars 2, gdy nagle wyszła aktualizacja jak już się zakończyła nie mogłem się zalogować do gry,

wyskakiwał ciągle ten sam błąd, resetowałem internet, wyłączałem zapore (avast), wyłączałem komputer ale nic nie dało ;/

Proszę o pomoc !

Treść błędu:

"The game client is unable to gain access to the log-in server at this time. This is most commonly caused by firewall or router settings, security applications, or connecting through a campus network. For additional support, please visit http://support.guildwars2.com."