Problem

Witam, mam problem. Postanowiłem rozpocząć przygodę z tą grą. Lecz, podczas instaacji co pochwile są błędy i wychodzi mi z instalatora "Problem Lol przestał działać".

Ale co po chwilę włączam i instaluje ponownie.

Jak już zainstaluje, będą jakieś problemy później ? Mój internet to 4 Mb z Netii, ale nie wina internetu, bo prędkość pobierania to 1,5 MB.

Długo wbija się Lvle ? Jaki jest Maksymalny, i jak grać.

Pozdrawiam

Szybki lv UP 30lvl max grać .. jak wolisz tak graj ..

Witam, mam problem. Postanowiłem rozpocząć przygodę z tą grą. Lecz, podczas instaacji co pochwile są błędy i wychodzi mi z instalatora "Problem Lol przestał działać".Ale co po chwilę włączam i instaluje ponownie.Jak już zainstaluje, będą jakieś problemy później ? Mój internet to 4 Mb z Netii, ale nie wina internetu, bo prędkość pobierania to 1,5 MB.Długo wbija się Lvle ? Jaki jest Maksymalny, i jak grać.Pozdrawiam

Levele tutaj wbijają się dość wolno - na tyle, żebyś na maksymalnym (30) miał dość dużo doświadczenia żeby jakoś już grać. A jak grać? Zależy od roli w teamie. Zazwyczaj trzeba się stosować do kilku rad:

- to jest gra drużynowa, więc o ile na początku meczu grasz solo albo w duecie, tak z biegiem czasu dochodzi do walk między teamami i samolubne pchanie linii może przegrać taką walkę (w drastycznych przypadkach nawet mecz). Płakanie "omg 3v1 noobs" też nie pomoże - chodzi o to żeby wygrać, a nie żeby walczyć "uczciwie" 1v1.

- lasthity są bardzo ważne, o ile nie grasz jako czysty support (ale na początku ci to nie grozi)

- nie spamuj spellami za wszelką cenę, zwłaszcza na minionach (czasami to jest wskazane, np. podczas walki, ale jak wypompujesz się z many a nagle ci będzie potrzebna to będziesz sobie pluć w brodę)

- na początku meczu nie walcz pod turretem przeciwnika - jeśli zadasz dmg przeciwnikowi będąc w zasięgu jego wieży, automatycznie zostaniesz przez nią namierzony, a to może się źle skończyć

- ćwicz, ćwicz i ćwicz. Na początku warto grać przeciwko botom, zwłaszcza że lvle 1-10 to wylęgarnia smerfów (ref-konta innych graczy) i łatwo zostać kompletnie zniszczonym

- bądź jak najmilszy dla teamu - dobra atmosfera nie zaszkodzi, a jak się zaczniecie po sobie pluć to zabraknie współpracy i chęci gry... a z prawie każdej sytuacji można wyjść (pamiętam mecz kiedy broniliśmy się od około 30 do 60 minuty [sporo z tego ze zniszczonymi inhibitorami], kiedy to zaczęliśmy wygrywać i pokonaliśmy wroga).

- NIE WYCHODŹ W TRAKCIE GRY. Jeśli nei wiesz czy będziesz miał czas - nie graj. Jeśli się wkurzysz - możesz mecz poddać, ale z niego nie wychodź. W innym i tak nie zagrasz póki nie skończy się obecny, a niszczysz grę swojemu teamowi (bo z 4v5 albo 2v3 ciężko się wybronić). W dodatku masz szansę na ładnego bana.

Ktoś ma pomysły jeszcze na jakieś rady dla newbie? :)

Gryzmol-wklep ten błąd w google i znajdzie Ci na oficjalnym forum gdzie się bardziej znają.

Jeżeli chodzi o grę chętnie Cię wprowadzę do niej, pomogę, posłużę radą.

Napisz PW jeżeli jesteś zainteresowany. Możemy oczywiście zagrać kilka wspólnych rundek i pokaże Ci w praktyce z czym to się je.

Dziękuje za Porady, gra mi się pobrała wszystko ładnie.

@UP, z chęcią skorzystam z twojej propozycji

A tak offtop to szukam teamu do gry ;D zobaczcie filmik na yt :

Witam, mam problem. Postanowiłem rozpocząć przygodę z tą grą. Lecz, podczas instaacji co pochwile są błędy i wychodzi mi z instalatora "Problem Lol przestał działać".

Ale co po chwilę włączam i instaluje ponownie.

Jak już zainstaluje, będą jakieś problemy później ? Mój internet to 4 Mb z Netii, ale nie wina internetu, bo prędkość pobierania to 1,5 MB.

Długo wbija się Lvle ? Jaki jest Maksymalny, i jak grać.

Pozdrawiam