Problem

The game client os loaded only thought the official website. Closing aplication please try again. Mniej wiecej cos takiego wyskakuje mi jak włączam grę. Co zrobić abym mógł normalnie grać? Na stronie pisało żeby sciagnąc auto instalera i sciągłem, ale to nic nie pomogło.

The game client os loaded only thought the official website. Closing aplication please try again. Mniej wiecej cos takiego wyskakuje mi jak włączam grę. Co zrobić abym mógł normalnie grać? Na stronie pisało żeby sciagnąc auto instalera i sciągłem, ale to nic nie pomogło.

1. instalujesz MU

2. sciagasz i instalujesz auto instaler webzena

3. wlaczasz gre ZE STRONY http://muonline.webzen.net/Default.aspx klikając START GAME

i ZAWSZE uruchamiasz MU ze oficjalnej strony!

Zrobiłem tak i nadal jak wchodze na strone mu i wchodze w start pisze zeby sciagnac auto instalera

Zrobiłem tak i nadal jak wchodze na strone mu i wchodze w start pisze zeby sciagnac auto instalera

1. Jakiej przeglądarki używasz?

2. Jeżeli firefox - Narzędzia -> Dodatki -> Wtyczki i sprawdź czy masz włączony auto instaler

Muszisz mieć pewność ze to włączyłeś bo jak nie to beda dopiero jaja xD

//Patrz na datę ostatniej odpowiedzi...Jeszcze raz i WARN!.

ins