Problem

Witam. Wgrałem język polski do Aiona i jak wchodzę do gry to widzę tylko połowę nicku graczy, mobów, npc i nazw przedmiotów. Wygląda to tak :

axqg.jpg

Wie ktoś jak to naprawić ?

Heh, mam to samo, przy czym, ja nic nie wgrywałem, dodam iż mam tak po wejściu wersji 4.0

Ja na Angielskim mam normalnie. Angielski mi nie przeszkadza tylko ze skoro jest w ojczystym języku to można z tego skorzystać a tu d*pa ;/

Jest to znany błąd po wprowadzonym patchu maja go wszyscy grający na polskiej wersji językowej. Polecam na przyszłosc zajrzenie na oficjalne forum danej gry i poszukanie czy owy temat sie tam nie przewija^^

Gameforge i wszystko jasne :) Też tak mam to jakiś bug z czcionką ale te barany i tak tego nie zauważyły.

Najpierw byście sami sprawdzili takie informacje, a nie już że barany i że nie sprawdzili.

Poprostu coś im się zbugowalo i po wprowadzeniu patcha się poucinaly napisy o czym bylo praktycznie od samego rana napisane na forum...

Pisali żeby zglaszać jeśli są jakieś blędy (zresztą byla notka przy logowaniu do gry, ale po co czytać skoro lepiej zrobić temat na forum...).

Gameforge to barany jak uważasz ,że jest inaczej to najprawdopodobniej sam tam pracujesz.

to nie zmienia faktu że można na nich zwalać własną ignorancje

Probowales reinstall

@Edit: Ok, też po ściągnięciu mam ten problem : d

to dziwne, bo ja go nie mam.. I gram już 3 dzień.

pewnie zaraz to naprawia

błąd z poucinanymi napisami w grze naprawiony po ostatnim patchu, jak kogoś to irytowało (jak mnie) i nie grał czekając na naprawę, to śmiało wbijać :)

Witam. Wgrałem język polski do Aiona i jak wchodzę do gry to widzę tylko połowę nicku graczy, mobów, npc i nazw przedmiotów. Wygląda to tak :

axqg.jpg

Wie ktoś jak to naprawić ?