Problem ::'(

Mianowicie, gdy uruchomię luncher TERY, na pasku postępu jest napisanę '' Applying Patch '', przycisk PLAY jest szary , wie ktoś możę co należy zrobić z tym że problemem ? Czekałem do godziny, nic się nie działo , co zabawniejsze , wcześniej niby grę zupdatowało, tylko gdy luncher się zrestartował, taki o to właśnie problem mnie napotyka.

To pewno masz wersje Eu ... cóż musisz wyłączyć i włączyć Lunchera .. on się tak zacina.

No problem w tym że restartowałem tak z 10 razy ? xD, Ale skoro twierdzisz że to pomoże, to zrestartuję kolejne 10 razy jak tylko pobiorę ponownie xD Dzięki za pomoc, jeżeli ma ktoś jeszcze jakieś przemyślenia co do tego problemu, i rozwiązanie leniwegokota nie pomożę, proszę śmiało się wypowiadać :: D

up kolezanka mowi ci dobrze.

Do lanchera EU trzeba miec cierpliwosci co nie miara:)

Wkoncu patch zostanie spaczowany.

Mianowicie, gdy uruchomię luncher TERY, na pasku postępu jest napisanę '' Applying Patch '', przycisk PLAY jest szary , wie ktoś możę co należy zrobić z tym że problemem ? Czekałem do godziny, nic się nie działo , co zabawniejsze , wcześniej niby grę zupdatowało, tylko gdy luncher się zrestartował, taki o to właśnie problem mnie napotyka.