Gdy włączam Aiona pojawia się logo ncsoftu. Czekam chwilę (~15min) a tu nadal logo, sprawdzam w menedżerze zadań, a tam brak odpowiedzi. I tak jest za każdym razem. Dodam, że kiedyś miałem ten sam problem (okres wakacji). Jak to naprawić?
Problem
To może być wina słabego komputera. Grałeś już wcześniej w Aiona u siebie, czy problem pojawił się nagle? U mnie na laptopie gra ładuje się ok 5 min (przy czym na tym czarnym ekranie często wyskakuje brak odpowiedzi, ale zaraz potem znowu działa), podczas gdy na stacjonarce śmiga.
Ewentualnie przeczyść komputer (antywirus, anti-malware, ccleaner ), wyłącz wszystkie zbędne działające w tle aplikacje, żeby jak najbardziej odciążyć sprzęt. Przedmuchanie kompa z kurzu wewnątrz też by nie zaszkodziło.
Ostatecznie reinstall.
Grałem kiedyś (przed 4.0) I raczej wszystko śmigało. Za chwilę zdam relację po użyciu CCleanera.
@EDIT: Wszytko działa, dzięki za pomoc
po upade zawsze ta gra nie stabilnie działa ale kompa trzeba czyścic często
Gdy włączam Aiona pojawia się logo ncsoftu. Czekam chwilę (~15min) a tu nadal logo, sprawdzam w menedżerze zadań, a tam brak odpowiedzi. I tak jest za każdym razem. Dodam, że kiedyś miałem ten sam problem (okres wakacji). Jak to naprawić?