Problem

Hej. Ostatnio zakupiłem nowy sprzęt i postanowiłem w końcu zagrać w GW2, ale przed zakupem dodatku chciałem sprawdzić grę. No więc po udaniu się na stronę ArenaNet pobrałem, wszystko się załadowało, ja się loguję i tu powstaje problem. Otóż pojawia się kółeczko, napis cancel i to zasadniczo tyle. Początkowo ok, nie martwiłem się, gdy pierwszy raz uruchamiałem PoE trwało to ok 10 minut, myślałem, że tutaj też to tyle potrwa, ale jednak ;v Półtorej godziny minęło i właściwie nic się nie zmieniło. Nie wiem co mam robić. Wujek Google nic na ten temat nie mówi.

A może pobiera Ci grę? :D

Wklej screena.

Fakt zapominałem. http://imgur.com/a/ykp8a Wciskanie Log in i Cancel nic nie daje, mimo iż oba klawisze są aktywne. Tak, hasło wpisywałem i klikałem, aż tak głupi nie jestem. Jeśli to pobieranie to jakieś dziwne :x

I przepraszam za ten rażący czarny pasek :D Nigdy nie miałem talentu do takich rzeczy.

spójrz na adres E-mail. gmail.com powinno być a nie gmial :D.

O Jezu, jaki ja głupi jestem(a jednak :mellow:). Ludziom czas marnuję. Nie wiem, spodziewałem się jakiegoś komunikatu, że coś jest źle wpisane. Nie wierzę jak mogłem tego nie zauważyć. Przepraszam za moje gapiostwo

Zobaczę jutro czy to pomoże czy nie, więc proszę jeszcze tematu nie zmykać.

Edit: No więc teraz(po poprawnym wpisaniu wszystkiego) powstały pliki z GW2 związane: tmp, dat etc. Czyli stawiam, że gra się pobiera, ale ja tego nie widzę.

2Edit: No więc pliki się utworzyły i gdzieś tak od godziny 14 gra była włączona i nic to nie dało. Tj. Folder sięnie powiększył nic nowego nie powstało i właściwie tyle. Albo ta gra pobiera się niesamowicie wolno, albo mi coś nie działa D: Jest jakiś inny sposób pobrania?

3Edit: Problem rozwiązał się sam. Nie wiem właściwie jak, ale działa i temat do zamknięcia.

4Edit: Jeśli ktoś ma taki sam problem jak ja. Tj. nie ma przycisku instaluj to jedyne co musisz zrobić to zmienić nazwę pliku Gw2Setup.exe na Gw2.exe. Znalazłem to w komentarzach na yt i w moim przypadku działa. Problem podobno jest z plikami .dll których nie ma, a które instaler próbuje otworzyć. :)

Hej. Ostatnio zakupiłem nowy sprzęt i postanowiłem w końcu zagrać w GW2, ale przed zakupem dodatku chciałem sprawdzić grę. No więc po udaniu się na stronę ArenaNet pobrałem, wszystko się załadowało, ja się loguję i tu powstaje problem. Otóż pojawia się kółeczko, napis cancel i to zasadniczo tyle. Początkowo ok, nie martwiłem się, gdy pierwszy raz uruchamiałem PoE trwało to ok 10 minut, myślałem, że tutaj też to tyle potrwa, ale jednak ;v Półtorej godziny minęło i właściwie nic się nie zmieniło. Nie wiem co mam robić. Wujek Google nic na ten temat nie mówi.