Ludzie mają rację. Dziecko. Musisz jej pokazac, że umiesz się tym dzieckiem zając i że lubisz to robić. Musisz zademonstrować swoją odpowiedzialność. Niech wie, że jesteś lepszy niż tamten.
Problemy sercowe :)
Przecież kobieta daje sygnał mężczyźnie czy chce z nim być.. stara się naprowadzić, ale jeśli jest po trudnym związku to ciężko będzie. Ona musi zauważyć jakie są relacje Twoje z jej dzieckiem.. wszystko musi iść wolniejszym tempem, by ujrzała w Tobie odpowiedniego kandydata (:
Zamknąłbym już ten temat bo jednak opinie się za bardzo powielają. Poza tym to forum o MMO więc opinie traktowałbym troszkę mniej serio. Wyszło na 1 plan co jest najważniejsze: Dziecko. Więc jak wszystko jest jasne to po co to ciągnąć?
up ^ Jesteś taki gruboskórny aczkolwiek takie pytanie na forum mmo jest ryzykownym przedsięwzięciem.
Ludzie to mają naje...ne we łbach. hahahahaha
Drodzy koledzy sytuacja wygląda następująco. Spotkałem się z nią i spędziliśmy dzisiaj kilka pięknych godzin we dwoje. Kiedy patrzyliśmy oboje sobie głęboko w oczy odważyłem się i powiedziałem co czuję do niej. Jej reakcja była taka że powiedziała mi "jesteś świetnych chłopakiem,człowiekiem ale dla nas jest to troszkę za wcześnie". Oczywiście nic między nami się nie zmieniło ale będę postępował tak jak mówicie muszę się zbliżyć bardziej do jej dziecka zabierać ko kina na lody itp. abyśmy stworzyli "rodzinę". Dziękuję wszystkim za pomoc na prawdę na tym forum nie znajdują się tylko gmbusy ale także dojrzałe osoby które mogą pomóc w każdej sytuacji. Bardzo dziękuję
A nie lepiej być sobą.. i napisać własny wiersz..piosenkę.. ukazać to że ją kochasz.. No wiesz.. musisz przygotować się na rozczarowanie.. bo badź może twoja przyjaciołka nie czuje chemii do cb.. i zostaniecie na etapie najlepszych przyjaciół.. Życzę CI szczęścia.. i powodzonka
Ok, sprawa wyjaśniona. Gdyby autor chciał otworzyć temat ponownie pisać do mnie.
Witam serdecznie. Niestety mam wielki problem i mam nadzieję że mi pomożecie. Na początku chciałbym powiedzieć że to sprawa bardzo ważna mozna powiedzieć że życia i śmierci. Od jakiegoś czasu ok 6 miesięcy spotykam się z dziewczyną która jest dla mnie wszystkim i największym szczęściem jakie kiedykolwiek spotkałem. Jesteśmy na etapie najlepszych przyjaciół ale chciałbym zrobić krok do przodu i wyrazić do niej wszystkie swoje uczucia jakie do niej czuję ale ciężko mi jest się przełamać. Postanowiłem że wyślę do niej jakiś list który wszystko jej wyjaśni oraz(i to jest bardzo ważne) jakiś utwór muzyczny który poruszyło by jej serce czytając taki list. I prośba do was moi mili czy znacie jakiś bardzo piękny utwór który pomógłby mi w realizacji mojego planu(marzeń) i zdobycia jej serca albo w drugą stronę(wypad z chaty joke ).