Problemy z Fifa Online 3

Witam mam problem z fifa online 3.prubuje włączyć fife włącza mi fie garena a w instrukcij instaliacji pisze że powino tam być ikonka fify a nie ma pomożecie???????????????????????????????????(tylko szybko) ;)

Zmień serwer na Malezję. Tylko na nim da się grać tylko single, bo ja na multi mam ponad 500 ping.

ale nie chce mi sie włączyć nic mam tylko garena i tam powina być ikonka fify a nie ma

Kolego. Klikasz na ikonke fify i odpala ci się Garena. Logujesz się i na dole w lewym rogu powinieneś mieć zębatkę. ; ) Oczywiście dalej przenosi cię do opcji Garen'y.

Następnie zakładka "Region" i zmieniasz tylko Region Settings na Singapour albo Malaisya.

zeby nawet to jesli chcesz grac w fife online 3 to jeszcze nie teraz, jest tak wysoki ping ze nie da sie kompletnie grac... jesli nie postawia serwera w europie to nic z tego nie bedzie. fifa online 3 dla i rozgrywka single to jak walenie konia w burdelu... chcesz single to FIFA 13/14 czy PES 14

a może wiecie jak kupować zawodników???

A co trzeba zrobić żeby grać multiplayer ?

Witam mam problem z fifa online 3.prubuje włączyć fife włącza mi fie garena a w instrukcij instaliacji pisze że powino tam być ikonka fify a nie ma pomożecie???????????????????????????????????(tylko szybko) ;)