Problemy z tabletem graficznym

W rece dostałem dzisiaj wacoma bambo pen&toutch cth 301k
Problem jest tego rodzaju ze chce zmniejszyc obszar roboczy ale nie za bardzo wiem jak...
Po podpieciu tabletu wyszukało sterowniki i po zainstalowaniu mogle juz go normalnie uzywac pozniej pobralem sterowniki z neta (mam nadzieje ze dobre) i przy próbie odpalenia "Preferencje Wacom" wyskakuje error "Obsługiwany tablet nie zostal odnaleziony w systemie"

Odepnij tablet, usuń stare sterowniki.

Zainstaluj odpowiednie z oficjalnej strony http://www.wacom.eu/index4.asp?pid=29&lang=pl

Dopiero po zainstalowaniu podepnij tablet.

Sterowniki wacoma lubią się gryźć z nowszymi windowsami.

zrobilem tak jak mowiles po zaistalowaniu sterownikow wacom podłączyłem tablet wyskoczyło okienko i tam tez szukało sterownikow i dalej nie działa

Edit

znaczy sie tablet działa ale nie moge dostac sie do sterownikow zeby zmienic obszar roboczy itp
Mozliwe ze pobralem zle streowniki wiec jakbys mogł to podaj dokladnie ktore mam pobrac

W rece dostałem dzisiaj wacoma bambo pen&toutch cth 301k
Problem jest tego rodzaju ze chce zmniejszyc obszar roboczy ale nie za bardzo wiem jak...
Po podpieciu tabletu wyszukało sterowniki i po zainstalowaniu mogle juz go normalnie uzywac pozniej pobralem sterowniki z neta (mam nadzieje ze dobre) i przy próbie odpalenia "Preferencje Wacom" wyskakuje error "Obsługiwany tablet nie zostal odnaleziony w systemie"