Próbny moderator - Revolutio

W związku z odejściem crracked'a, na stanowisko moderatora został zrekrutowany Revolutio. Póki co piastować będzie stanowisko Próbnego moderatora.

Czas trwania okresu próbnego: 8.02.12 - 22.02.12

W tym wątku proszę zgłaszać swoje ew. uwagi i komentarze odnośnie moderacji prowadzonej przez Revolutio.

Witamy na pokładzie i życzymy owocnego banowania trolli ;)

W związku z odejściem crracked'a, na stanowisko moderatora został zrekrutowany Revolutio. Póki co piastować będzie stanowisko Próbnego moderatora. Czas trwania okresu próbnego: 8.02.12 - 22.02.12 W tym wątku proszę zgłaszać swoje ew. uwagi i komentarze odnośnie moderacji prowadzonej przez Revolutio. Witamy na pokładzie i życzymy owocnego banowania trolli

zeby nie zakladac nowego topicku kiedy zmieni mi sie ranga z uzytkownika na jakas inna ?!?!?! :unsure: :unsure: :blink: :blink:

zeby nie zakladac nowego topicku kiedy zmieni mi sie ranga z uzytkownika na jakas inna ?!?!?! :unsure: :blink:

Masz na myśli Stałego Bywalca? Proszę czekać cierpliwie na wcielenie do tego doborowego towarzystwa :D

Zeby nie zakladac nowego tematu, to uznales, ze ten, mowiacy o nowym moderatorze, jest odpowiedni do twojego pytania? Na jakiej podstawie? Mniejsza o to. Rangi stalych bywalcow przyznawane sa okresowo, ostatni raz odbylo sie to jakies 2 tygodnie temu, a wiec ponowna tura nastapi dopiero za kilka.... Miesiecy, cos takiego. Ale patrzac na ilosc warnow, ktora posiadasz, to watpie czy dotrwasz do tego czasu.

Co do moderatora: na jakiej podstawie zostal on wybrany? Nic do niego nie mam, bron panie Boze, ale tak sie tylko zastanawiam, dlaczego akurat on?

Powodzenia w moderacji, cale szczescie to nic trudnego i specjalnego, jednak jesli bedziesz mial jakies pytania, to wal smialo.

Już my go zjemy ;D

P.S

A tak poza tym, coś mi się zryło z tymi podpisany pod awatarkiem, adept i te takie. Mam 990 Postów a z tego co wiem na 900 zmienia sie ranga. Mi została taka jaką sobie sam dopisałem. Da się to jakoś zmienić ?

Zeby nie zakladac nowego tematu, to uznales, ze ten, mowiacy o nowym moderatorze, jest odpowiedni do twojego pytania? Na jakiej podstawie? Mniejsza o to. Rangi stalych bywalcow przyznawane sa okresowo, ostatni raz odbylo sie to jakies 2 tygodnie temu, a wiec ponowna tura nastapi dopiero za kilka.... Miesiecy, cos takiego. Ale patrzac na ilosc warnow, ktora posiadasz, to watpie czy dotrwasz do tego czasu. Co do moderatora: na jakiej podstawie zostal on wybrany? Nic do niego nie mam, bron panie Boze, ale tak sie tylko zastanawiam, dlaczego akurat on?Powodzenia w moderacji, cale szczescie to nic trudnego i specjalnego, jednak jesli bedziesz mial jakies pytania, to wal smialo.

Wydaje mi sie ze status warnow , nie ma nic do rzeczy z takimi rangami , dajcie mi w koncu bana to znina :D >< :blink:

Dzięki Chmarus za przyjęcie. Mam nadzieję, że dam radę. :)

Witam nowego moderatora i życzę miłego pilnowania naszego forum! :)

Good luck.

Przyda się świeża krew:)

Mam jedno, jedyne pytanie:

czemu crracked odszedł? Był lubianym moderatorem, wywiązywał się z obowiązków moderatora...

A co do nowego moderatora, to powodzenia w ogarnianiu forum i miłego zamykania/usuwania tematów życzę :D

Witam nowego moderatora, myślę że nie będzie stawiał problemów i będzie uczciwy wobec innych użytkowników ;)

Mam jedno, jedyne pytanie:czemu crracked odszedł? Był lubianym moderatorem, wywiązywał się z obowiązków moderatora...A co do nowego moderatora, to powodzenia w ogarnianiu forum i miłego zamykania/usuwania tematów życzę

Odszedł z powodów osobistych, albo raczej prywatnych:)

Rozumiem, że nie chciał ich wyjawić, dzięki za odpowiedź.

No właśnie, żeby był uczciwy, to jest najważniejsze. Prawdę mówiąc i choć już tu tyle siedzę, to pierwszy raz widzę tego Revolutio o.O

No właśnie, żeby był uczciwy, to jest najważniejsze. Prawdę mówiąc i choć już tu tyle siedzę, to pierwszy raz widzę tego Revolutio o.O

Miałem stałego bywalca, a na forum praktycznie jestem codziennie. Wcześniej miałem nick Razor94, jak dalej mnie nie kojarzysz, to nie wiem. :P

Welcome friend :D

przygotuj palce... xD

Noo. Good Luck życzę :) Szkoda, że crracked odszedł, kto będzie teraz namawiał do DDO? :D

Noo. Good Luck życzę Szkoda, że crracked odszedł, kto będzie teraz namawiał do DDO?

Zrezygnował z funkcji, to nie to samo, co odejście z forum.

To jaki tytuł będzie miał teraz crracked? ,,Były moderator"? ^^ O ile takie coś istnieje. Szkoda, że zrzekł się posady. To on dał mi pierwszego i jedynego dotychczas warna, za którego jestem mu wdzięczny ;(

Będzie miał range "Przyjaciel".