Ostatnio mam problem z prockiem, chłopak jest głośny i wydaje mi sie ze to przez niego zaczely mi sie scinac gry. Robi takie dziwne przerwy w pracy, i wtedy gra mi się scina. Jest na to jakas rada?
AMD ATHLON 64 X2 Dual Core 4200+ 2,21 GHz.
Ostatnio mam problem z prockiem, chłopak jest głośny i wydaje mi sie ze to przez niego zaczely mi sie scinac gry. Robi takie dziwne przerwy w pracy, i wtedy gra mi się scina. Jest na to jakas rada?
mozliwe, ze wiatrak mi się zacina - byc może połaczenie z zasilaczem jest ,,jakies nie takie jak powinno byc''
Od jakiego czasu masz tego procka i jak często odkurzasz kompa? Gdy wiatraczki są zapchane, jakiekolwiek, to prowadzi to do przegrzania procesora i karty graficznej. Jak zauważysz kłęby kurzu, natychmiast go wyczyść.
Mam go od 4 lat, a ostatnio czyscilem z pol roku temu, madre z was chłopaki, nie wpadlem na to