Witam
Otóż mam taką płytę główną KLIK i niewiem jaki dobry procesor pasował by do niej.
Z góry dzięki.
Witam
Otóż mam taką płytę główną KLIK i niewiem jaki dobry procesor pasował by do niej.
Z góry dzięki.
Witam Otóż mam taką płytę główną KLIK i niewiem jaki dobry procesor pasował by do niej.Z góry dzięki.
Imo kupić płytę główną na AM3 i kupić phenoma II 4x 3 GHZ i podkręcić do ile chcesz, ja mam na 3,4 ale do 4 da rade luzem.
Ogólnie musisz zrobic to co ja... cały komputer praktycznie do wymiany, zostawiłem sobie karte graficzną bo miałem geforce 250 gts.
Nie kupisz do niej obecnie żadnego dobrego procesora, no chyba że lubisz wywalać pieniążki w błoto
Na platformie AM3 można złożyć tani i przyzwoity sprzęt ale z tym luzem do 4GHz to lekka przesada
Nie kupisz do niej obecnie żadnego dobrego procesora, no chyba że lubisz wywalać pieniążki w błoto Na platformie AM3 można złożyć tani i przyzwoity sprzęt ale z tym luzem do 4GHz to lekka przesada
leo, why. Tylko wywalasz wk***iające chłodzenie (nawet na stocku potrafi się rozchulać do 6k i odlecieć jak z napędem odrzutowym (joke) ale odgłos jest na tyle wnerwiający, że grając w BC2 nie słyszałem strzałów prawie...
Czyli dużo kasy będzie mnie to kosztować Jak wymienię płytę główną to też bedę musiał kupić nowy procesor,RAM,dysk twardy,obudowę,kartę graficzną(mam Geforce 9600 GT).
Czyli dużo kasy będzie mnie to kosztować Jak wymienię płytę główną to też bedę musiał kupić nowy procesor,RAM,dysk twardy,obudowę,kartę graficzną(mam Geforce 9600 GT).
Na początku możesz mieć tą samą karte co masz, a dlaczego dysk wymienić? ja wydałem coś około tysiąca na to co napisałem... teraz chce kupić sobie lepszy zasilacz (bo mam 400W) i monitor 23 calowy full hd
Dysk mam tak do d*py że ledwo 4 gry się zmieszczą na wolum D: a na C: 3/4 mam zapełnione programami
Witam
Z góry dzięki.